Αρχική Διαγωνισμοί 3 παιδάκια κερδίζουν από 3 βιβλία δραστηριοτήτων της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε" από τις εκδόσεις Μίνωας

3 παιδάκια κερδίζουν από 3 βιβλία δραστηριοτήτων της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε" από τις εκδόσεις Μίνωας

Μικροί και μεγάλοι λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή την παιδική κινηματογραφική ταινία  "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε"  που φέρει την υπογραφή των δημιουργών του "Εγώ,Ο Απαισιότατος". Χαριτωμένο, ευρηματικό και με στιγμές σουρεαλιστικού χιούμορ, το νέο animation προσφέρει στιγμές γέλιου και διασκέδασης για μικρούς και (το δυσκολότερο) μεγάλους.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Σε μία γεμάτη θόρυβο και κίνηση πολυκατοικία του Μανχάταν, η πραγματική μέρα ξεκινά όταν τα δίποδα φύγουν για τη δουλειά και το σχολείο. Τότε τα κατοικίδιά τους ξεκινούν την δική τους ρουτίνα: αράζουν κουτσομπολεύοντας τους ιδιοκτήτες τους, προβάρουν τρόπους να ζητούν λιχουδιές, ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Ο Μαξ, ένα πνευματώδες τεριέ που θεωρεί ότι είναι τα πάντα για την ιδιοκτήτριά του, βλέπει την βολεμένη ζωή του να ανατρέπεται όταν εκείνη φέρνει σπίτι τον Ντουκ, έναν τεράστιο σκύλο που αμέσως τον ανταγωνίζεται. Μετά από μια παρεξήγηση, οι δυο τους βρίσκονται ελεύθεροι στους δρόμους της Νέας Υόρκης και θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν εχθρό που θα τα βάλει με την ανθρωπότητα!

pets_%ce%b1%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%b1%cf%83%ce%b7

Ένα διασκεδαστικό βιβλίο γεμάτο δραστηριότητες, γρίφους και παιχνίδια για να παίξεις με τους φίλους σου. Στο τέλος του βιβλίου θα βρεις υπέροχες ΑΦΙΣΕΣ των αγαπημενων σου ηρωων. Ατελείωτες ώρες διασκέδασης σε περιμένουν.

Mεταφραστής: ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Σελίδες: 48
ISBN: 978-618-02-0713-2

Διαστάσεις: 21 x 29 εκ.

pets_%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b1

Απόλαυσε ξανά όλες τις υπέροχες σκηνές από την αγαπημένη σου ταινία «Μπάτε, σκύλοι, αλέστε»!Θα γίνουν φίλοι ο Μαξ και ο Δούκας; Θα καταφέρει η Γκίτζετ να τους σώσει;
Χρησιμοποίησε τα φανταστικά αυτοκόλλητα αυτού του βιβλίου για να ξαναζήσεις υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα σου κατοικίδια!

Σελίδες: 40

ISBN: 978-618-02-0718-7
Διαστάσεις: 21,1 x 28,7 εκ.
pets_%ce%b7-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%b9
Το παιχνίδι με το χαρούμενο σκυλάκι ξεκινάει! Διασκέδασε με τις 30 δραστηριότητες του βιβλίου και χρωμάτισε τις εικόνες.Μην αργείς! Πάρε τα μολύβια σου, άνοιξε το βιβλίο και η περιπέτεια αρχίζει!

Mεταφραστής: ΛΥΡΩΝΗ ΑΘΗΝΑ

Σελίδες: 32
ISBN: 978-618-02-0714-9

Διαστάσεις: 21 x 29,7 εκ.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είναι το δικό σας παιδί ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν από 3 βιβλία δραστηριοτήτων έκαστος, με τους απίθανους τετράποδους πρωταγωνιστές της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε",  που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μίνωας. Τα βιβλία που προσφέρονται είναι το  Pets, Απίθανη διασκέδασηPets, Η καλύτερη ομάδα! και το Pets, Η περιπέτεια αρχίζει!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδί ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν από 3 βιβλία δραστηριοτήτων έκαστος, με τους απίθανους τετράποδους πρωταγωνιστές της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε",  που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μίνωας. Τα βιβλία που προσφέρονται είναι το  Pets, Απίθανη διασκέδασηPets, Η καλύτερη ομάδα! και το Pets, Η περιπέτεια αρχίζει!
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 13η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.342 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές είναι οι:

1.Μαρία Παχλιτζανάκη

2.Μαλιώρα Αναστασία

3.Ειρήνη Σαλικοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.