Αρχική Διαγωνισμοί 3 παιδάκια κερδίζουν το βιβλίο Καλοκαιρινών δραστηριοτήτων "Καλοκαιρινά Παιχνίδια" της επιλογής τους από το Βιβλιοπωλείο Οξυγόνο- Μεταίχμιο

3 παιδάκια κερδίζουν το βιβλίο Καλοκαιρινών δραστηριοτήτων "Καλοκαιρινά Παιχνίδια" της επιλογής τους από το Βιβλιοπωλείο Οξυγόνο- Μεταίχμιο

6224_566Μια μόλις μέρα μάς χωρίζει από τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς. Τα παιδιά ανυπομονούν να απολαύσουν ξέγνοιαστα πια τον ελεύθερο τους χρόνο απαλλαγμένα από το σχολικό άγχος. Μην τα αφήσετε όμως να περνούν ολόκληρη την ημέρα μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασης και του ηλεκτρονικού υπολογιστή αλλά εμφυσήστε τους την αγάπη για τα βιβλία και την δημιουργική απασχόληση.

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προτείνουν καλοκαιρινά βιβλία, γραμμένα από έμπειρους παιδαγωγούς, που προετοιμάζουν το παιδί με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο για την επόμενη τάξη και μετατρέπουν την ύλη του σχολείου σε ατέλειωτα καλοκαιρινά παιχνίδια. Κυκλοφορούν βιβλία για παιδιά που ετοιμάζονται για την Α΄ Δημοτικού έως και τη ΣΤ΄ Δημοτικού. Η ύλη των βιβλίων ακολουθεί το Πρόγραμμα Σπουδών για το Δημοτικό. Περιλαμβάνουν ασκήσεις παρατηρητικότητας, λεξιλογίου, μαθηματικών υπολογισμών, γραμματικής, αντιστοίχισης και από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Τα βιβλία των δύο πρώτων τάξεων έχουν επιπλέον πολύχρωμα αυτοκόλλητα.

Το δώρο του διαγωνισμού

Με αφορμή το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών «Μακροβούτια στο πατάρι!» που διοργανώνει το Βιβλιοπωλείο και το οποίο ξεκινά από τις 18 Ιουνίου, δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδάκι, ένας από τους τρεις τυχερούς  που θα κερδίσουν ένα βιβλίο καλοκαιρινών δραστηριοτήτων με τίτλο: «Καλοκαιρινά Παιχνίδια», προσφορά του Βιβλιοπωλείου Οξυγόνο-Μεταίχμιο. Οι τυχεροί  θα διαλέξουν το βιβλίο ανάλογα με την τάξη από την οποία έχει αποφοιτήσει το παιδί τους και μπορούν να το προμηθευτούν από το Βιβλιοπωλείο Οξυγόνο, (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη τηλ: 2310.260.085) με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας μέχρι τις 25 Ιουλίου 2014.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 11.30 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Με αφορμή το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών «Μακροβούτια στο πατάρι!» που διοργανώνει και το οποίο ξεκινά από τις 18 Ιουνίου, δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδάκι, ένας από τους τρεις τυχερούς  θα κερδίσουν ένα βιβλίο καλοκαιρινών δραστηριοτήτων με τίτλο: «Καλοκαιρινά Παιχνίδια», προσφορά του Βιβλιοπωλείου Οξυγόνο-Μεταίχμιο. Οι τυχεροί  θα διαλέξουν το βιβλίο ανάλογα με την τάξη από την οποία έχει αποφοιτήσει το παιδί τους και μπορούν να το προμηθευτούν από το Βιβλιοπωλείο Οξυγόνο, (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη τηλ: 2310.260.085) με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας μέχρι τις 25 Ιουλίου 2014.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 16η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, www.jaba.gr,  www.saveandwin.grhttp://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 356 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές είναι οι:

1. Παύλος Μιχαηλίδης

2. Μάγδα Κυριαφίνη

3. Ευγενία Κάσου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.