Αρχική InfoDad 3 πράγματα που περνούν από τον πάτερα στην κόρη

3 πράγματα που περνούν από τον πάτερα στην κόρη

dad-laughing-with-little-girlΕίναι γεγονός πως κάθε πατέρας βλέπει την κόρη του ως μια μικρή πριγκίπισσα. Δεν θέλει πότε να πάθει τίποτα και να την πληγώσει κανείς. Ωστόσο, ο τρόπος που της συμπεριφέρεται αλλά και όσα της μαθαίνει, θα την βοηθήσουν να γίνει μεγαλώνοντας μια δυναμική, ευτυχισμένη γυναίκα, γεμάτη με αυτοπεποίθηση.

Σεβασμός στο σώμα της: Είναι σημαντικό από πολύ μικρή ηλικία το παιδί να γνωρίζει το σώμα του. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε υποκοριστικά ή άλλες ονομασίες για να περιγράψετε στο παιδί σας τα γεννητικά όργανα. Όλα αυτά στιγματίζουν τα μέρη αυτά σαν να είναι κάτι κακό. Δημιουργώντας ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης από την μεριά των παιδιών, συναισθήματα ντροπής ή ακόμη και ενοχής είναι τα πιο κλασσικά. Εξηγήστε λοιπόν στα παιδιά με το όνομά τους τη σημασία και το ρόλο των διαφόρων μελών του σώματος. Ξεπεράστε όποια ταμπού έχετε για το θέμα αυτό και αισθανθείτε άνετα να συζητήσετε με την έφηβη κόρη σας ό,τι την απασχολεί. Αν δεν έχετε γνώσεις επί του θέματος, διαβάστε κάποιο βιβλίο ή ενημερωθείτε μέσω διαδικτύου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.