3 πρωτότυπες παιδικές χαρές για να παίξουν τα παιδιά με ασφάλεια φέτος το καλοκαίρι!

Το Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει 3 παιδικές χαρές που ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό αλλά και τα παιχνίδια που φιλοξενούν εντός τους. Πρόκειται για στολίδια της παιδικής ψυχαγωγίας που ξεφεύγουν από τη φιλοσοφία της παιδικής χαράς που έχουμε όλοι κατά νου και μια απλή επίσκεψη οικογενειακώς σε αυτές θα σας κάνει να εύχεστε να ήσασταν ξανά παιδί!

Εκτός από την καλαισθησία τις έχουμε ξεχωρίσει και σας τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα καθώς τηρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας και διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση από τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛ.Ο.Τ) ότι διαθέτουν παιχνίδια από κατάλληλα υλικά, ειδικά μελετημένα ώστε να ελαχιστοποιούν τα παιδικά ατυχήματα.

Παιδική Χαρά Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ξύλινα αλογάκια, κατασκευές με σκοινιά για σκαρφάλωμα, τσουλήθρες, κούνιες από σαμπρέλες, ο σαλίγκαρος με τις δαιδαλώδεις διαδρομές του είναι μερικά από τα παιχνίδια που έλκουν τα παιδιά στις παιδικές χαρές του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η επιλογή του ξύλου, ως βασικό υλικό στις παιδικές χαρές, δεν είναι τυχαία. Εκτός του ότι τα παιχνίδια είναι φιλικά προς το περιβάλλον, το ξύλο απ’ το οποίο κατασκευάστηκαν είναι τέτοιας αντοχής που εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα, ανθεκτικότητα και λιγότερα θραύσματα σε περίπτωση φθοράς.

Ώρες λειτουργίας: 

Δευτέρα-Κυριακή 06.00-00.00

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

21 6809 1000

Skywalk στην Τεχνόπολη

Στην καρδιά της Αθήνας, την Τεχνόπολη, υπάρχει ένα υπερσύγχρονο action park και παιδική χαρά που αξίζει να επισκεφθείτε με τα πιτσιρίκια σας και να τους χαρίσετε μια
ξεχωριστή εμπειρία! Αιωρούμενες γέφυρες και μονοπάτια, παρατηρητήρια και μια τεράστια τσουλήθρα-τούνελ συνθέτουν την εντυπωσιακή κατασκευή όπου όλοι μπορούμε να ακονίσουμε τη φαντασία μας, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε…στον αέρα!

Ραντεβού λοιπόν στο Skywalk για να σκαρφαλώσουν τα παιδιά  στο μεγάλο χωροδικτύωμα, να ανακαλύψουν τα 3 εναέρια παρατηρητήρια και να απολαύσουν τη θέα από ψηλά, να ισορροπήσουν σε 4 εναέριες γέφυρες από δίχτυ με σφικτό πλέγμα και να γλιστρήσουν μέσα από 1 σωληνοειδή τσουλήθρα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών. Απαγορεύεται η χρήση σε ενήλικες που δε συνοδεύουν παιδιά.

Ώρες λειτουργίας
Καθημερινά 10.00-22.00
Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Γκάζι

Παιδική Χαρά στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία

Μια επίσκεψη στη Παιδική Χαρά που υπάρχει εντός του Πάρκου Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω για την απόσταση που διανύσατε. Η παιδική χαρά φημίζεται για τα πρωτότυπα παιχνίδια της και αποτελεί πόλο έλξης πολλών οικογενειών που θέλουν να χαρίσουν στα παιδιά τους μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού.

Τα παιχνίδια περιλαμβάνουν κρεμαστή γέφυρα, εναέριες διαδρομές με σκοινιά, ιστό αράχνης και κούνιες.  Επίσης υπάρχει αρκετή έκταση και πράσινο για τα παιδιά σας ώστε να τρέξουν, να παίξουν μπάλα αλλά και να κάνουν ποδήλατο στους ποδηλατοδρόμους.

Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου Νέα Ερυθραία

Εθνικής Αντιστάσεως και Οδ. Ανδρούτσου, Ν. Ερυθραία