Αρχική InfoMommy Συμβουλές 3 συμβουλές για να συντηρήσετε σωστά το πλυντήριο ρούχων

3 συμβουλές για να συντηρήσετε σωστά το πλυντήριο ρούχων

Κάποια πλυντήρια χαλάνε πολύ εύκολα, ενώ κάποια άλλα αντέχουν περισσότερο. Τι φταίει; Είναι μόνο θέμα εταιρίας και ποιότητας ή ευθυνόμαστε κι εμείς για το χρόνο ζωής τους; Βρήκαμε όλα εκείνα τα λάθη που κάνετε όταν πλένετε ρούχα στο πλυντήριο και σας δίνουμε 3 συμβουλές για να το συντηρείτε σωστά.

Βάλτε μερικές επιπλέον πλύσεις συντήρησης: Αυτό το κόλπο είναι απαραίτητο προκειμένου να διατηρείτε το πλυντήριο καθαρό για περισσότερο καιρό. Βάλτε 2-3 φορές το χρόνο ένα πλυντήριο χωρίς ρούχα. Ρυθμίστε το σε ζεστή πλύση με απορρυπαντικό και αφήστε το να λειτουργήσει μόνο του για να καθαριστούν οι σωλήνες και να φύγουν τα άλατα και η βρωμιά.

Μην υπερφορτώνετε το πλυντήριο: Ένα κλασικό λάθος που κάνουν πολλές νοικοκυρές είναι να υπερφορτώνουν το πλυντήριο με ρούχα. Με αυτό τον τρόπο πλυσίματος δεν χαλάτε μόνο τα ρούχα σας, αλλά καταστρέφετε και το πλυντήριο. Φροντίστε κάθε πλύση να είναι μισογεμάτη, ώστε να πλένονται καλύτερα τα ρούχα, να συντηρείται το πλυντήριο για περισσότερο καιρό και να ξοδεύετε λιγότερα χρήματα. Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του πλυντηρίου σας για να δείτε πώς θα κάνετε γρήγορες και οικονομικές πλύσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.