3 τέλειες δωρεάν πασχαλινές βόλτες για… πολύ μικρά παιδιά!

Πόσο ανάγκη έχουμε όλοι αυτές τις λίγες μέρες ανοιξιάτικων διακοπών… ακόμα περισσότερο οι γονείς που βρίσκουμε ευκαιρία, μαζί με τις σχολικές διακοπές, να πάρουμε κι εμείς μερικές μέρες άδειας, προκειμένου να τις περάσουμε με τα παιδιά μας.

Και παρόλο που με τα μεγαλύτερα παιδιά έχουμε λίγο-πολύ σκεφτεί τι θα κάνουμε (σινεμά, παιδότοπος, βόλτα στα μαγαζιά), οι εναλλακτικές για τα μικράκια μας είναι πιο περιορισμένες, όχι όμως λιγότερο δελεαστικές!

Βγάλτε έξω ημερολόγια και σημειώστε, λοιπόν!

Η εβδομάδα ξεκινά με την αγαπημένη τους Peppa Pig…

…η οποία θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο AVENUE από τις 31 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου, για να κάνουμε μαζί της… Πάσχα στο Αγρόκτημα!

H Peppa, το αγαπημένο γουρουνάκι των παιδιών μας, θα περιμένει, λοιπόν, τα παιδιά μας στο AVENUE για να την γνωρίσουν, να διασκεδάσουν και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες μαζί της. Την ίδια ώρα, εμείς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε στα δεκάδες καταστήματα τις πασχαλινές αγορές μας και να βρούμε τα ωραιότερα δώρα για τους αγαπημένους μας. Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και τις ώρες που θα είναι εκεί η Peppa:

Κατά τ’άλλα, μετά τις 10 Απριλίου, το AVENUE θα γεμίσει ανοιξιάτικα χρώματα και μάλιστα με την βοήθεια των παιδιών μας, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκεί μία μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία, με διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια και ιστορίες γύρω από την τέχνη της ζωγραφικής, από έμπειρους εμψυχωτές.

Βόλτα για να δούμε τι κάνουν οι φίλοι μας τα ζώα στον Εθνικό Κήπο

Και μετά την αγαπημένη μας γουρουνίτσα, θα πάμε να δούμε αληθινά ζωάκια στον Εθνικό μας Κήπο, ο οποίος, μαζί με τον Κήπο του Ζαππείου καλύπτει 284 (!) στρέμματα γεμάτα πράσινο, σπάνια είδη φυτών, δενδρυλίων και πτηνών που τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας έχουμε πραγματικά ανάγκη να απολαύσουμε. Ένας περίπατος στον Εθνικό Κήπο είναι ό,τι πιο αναζωογονητικό και χαλαρωτικό μπορείτε να κάνετε παρέα με τα μικρά παιδιά αυτές τις μέρες, καθώς εκεί μπορούν να τρέξουν και να παίξουν ανέμελα, να ταΐσουν –παραδοσιακά- τις πάπιες, αλλά και να ευχαριστηθούν παιχνίδι στις δύο παιδικές χαρές.

Αλήθεια, πόσο καιρό έχετε να χαρείτε μια βόλτα εκεί;

Η Μεγάλη Εβδομάδα κλείνει με παιχνίδι!

…και μάλιστα σε ένα από τα αγαπημένα μας πάρκα, αυτό του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο για το πρωί του Μ. Σαββάτου ετοιμάζει ένα φανταστικό πασχαλινό κυνήγι θησαυρού, και μάλιστα για όλη την οικογένεια! Στο καταπράσινο πάρκο, λοιπόν, παιδιά και γονείς θα φτιάξουν τις πιο δυνατές ομάδες και θα ξεκινήσουν την αναζήτηση για να βρουν τον θησαυρό του Πάσχα! Και όλα αυτά, εντελώς δωρεάν! Μάθετε περισσότερα για την δραστηριότητα εδώ.