3 τυχερά παιδιά κερδίζουν το δικό τους προσωποποιημένο βιβλίο»Πού σε πάει το όνομά σου;» δια χειρός Magic Name

Πώς θα σας φαινόταν το παιδί σας να είχε στη βιβλιοθήκη του ένα μοναδικό προσωποποιημένο βιβλίο, βασισμένο στα γράμματα του μαγικού ονόματος του; Πριν σκεφθείτε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε το Magic Name.

Ας γνωρίσουμε το πρωτότυπο βιβλίο «Πού σε πάει το όνομά σου;»

To προσωποποιημένο βιβλίο «Πού σε πάει το όνομά σου;» είναι μαγικό! Αλλάζει περιεχόμενο και ιστορία για να ταιριάξει σε κάθε όνομα! Και ανάλογα με την ηλικία του παιδιού – μικρού ταξιδιώτη διαβάζεται διαφορετικά. Για να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά κυρίως 2 έως 8 ετών. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το κάνετε δώρο και σε μικρότερα ή μεγαλύτερα παιδιά, απλά σε αυτές τις ηλικίες τα παιδιά ανταποκρίνονται περισσότερο στις ιστορίες και τις εικόνες του.

Τα παιδιά σε μικρότερες ηλικίες ενδιαφέρονται περισσότερο για τους ήχους και τα χρώματα. Γι’ αυτό και στις μικρότερες ηλικίες προτείνουμε να επικεντρωθείτε περισσότερο στους ήρωες του βιβλίου και στο όνομα. Δείξτε στο παιδί το όνομά του με τα πολύχρωμα γράμματα και διαβάστε του τον τίτλο και την αφιέρωση. Αντικαταστήστε τις λέξεις «κορίτσι» και «αγόρι» μέσα στο κείμενο με το δικό του όνομα! Άλλωστε αυτό ακολουθεί! Δείξτε του τα ζωάκια, ρωτήστε το να μαντέψει ποιο ζωάκι απεικονίζεται στην κάθε ιστορία κι έπειτα πείτε δυνατά τα ονόματά τους και εξηγήστε γιατί τα συναντά στην ιστορία (γιατί το όνομά τους και το όνομα του παιδιού έχουν τουλάχιστον ένα γράμμα κοινό).

Στις μεγαλύτερες ηλικίες διαβάστε ολόκληρες τις ιστορίες, δώστε διαφορετικό χρώμα στη φωνή σας όταν διαβάζετε την αφήγηση και διαφορετικο όταν διαβάζετε τους διαλόγους. Ρωτήστε το παιδί αν έχει άγνωστες λέξεις και συζητήστε την ιστορία. Τι καινούριο έμαθε; Τι θα θυμάται από αυτήν την «συνάντηση»;

Μετά από πολλαπλές αναγνώσεις το παιδί πλέον θα μπορεί να λέει τα λόγια των διαλόγων. Παίξτε μαζί του και αφηγηθείτε την κάθε ιστορία παρέα. Παρά το μικρό μέγεθος των ιστοριών κάθε μία εμπεριέχει αρκετές πληροφορίες και νοήματα.

Εξερευνηστε τι σκέφτεται το παιδί κάθε φορά που την ξανακούει και εμπλουτίστε την με καινούριες πληροφορίες που μπορείτε να ψάξετε μαζί για τον κάθε χαρακτήρα. Χαρίστε κι εσείς υπέροχα ταξίδια στα αγαπημένα σας παιδιά και δώστε φτερά στο μυαλουδάκι τους για υπέροχες περιπέτειες και σπουδαίες συναντήσεις!!

Πού μπορείτε να βρείτε το «Πού σε πάει το όνομά σου;»

Το «Πού σε πάει το όνομά σου;» μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά εδώ και να το παραλάβετε το αργότερο εντός 10 ημερών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του Magic Name σε Facebook και Instagram και μπείτε στην ενότητα #sundayfunwithnaturefacts που είναι απολαυστικότατη και για μικρούς και για μεγάλους.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν το δικό τους  βιβλίο»Πού σε πάει το όνομά σου;» δια χειρός Magic Name.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 17:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν το δικό τους  βιβλίο»Πού σε πάει το όνομά σου;» δια χειρός Magic Name.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 30η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Ελισσάβετ Μαντζούκη

2.Μαρία Θεοδωρίδου

3.Τσανακοπούλου Βίκυ

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.