3 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από ένα χειροποίητο κόσμημα με κοχύλια δια χειρός un1que.gr

Τα κοσμήματα είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει κάθε look. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, ένα εντυπωσιακό κόσμημα μπορεί να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό σύνολο, αν το συνδυάσετε με έξυπνο τρόπο. Το trend που ήδη βλέπουμε παντού φέτος είναι τα κοσμήματα με κοχύλια, που μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Επειδή μας αρέσει να ανακαλύπτουμε όμορφες δημιουργίες από ανθρώπους με μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, χαρίζουμε σε τρεις τυχερές αναγνώστριες του Infokids.gr  υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα από το εργαστήριο UN1QUE.

Δώρο 1ο: Βραχιόλι για το πόδι με φυσικό κοχύλι

Δώρο 2ο: Κοντό κολιέ με κοχύλι

Δώρο 3ο: Σετ δύο βραχιολιών με κοχυλάκι και πέρλα

Λίγα λόγια για το UN1QUE

«Είμαι η Κική και αυτές είναι οι unique δημιουργίες μου. Το ταξίδι μου ξεκίνησε από τον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, ωστόσο η αισθητική μου βρήκε λιμάνι εδώ, στο εργαστήριό μου. Εδώ νιώθω πως εκφράζομαι μέσα από κάθε ξεχωριστό κομμάτι. Μου αρέσει η επικοινωνία μαζί σας. Απολαμβάνω κάθε πρόκληση που ενώνει τη δική σας φαντασία με τη δική μου. Ήταν κίνητρο να πειραματιστώ με καινούρια πράγματα, χωρίς η μόδα και οι τάσεις της να βάζουν τα όρια. Συχνά τα χέρια μου είναι εργαλεία της δικής σας φαντασίας. Κι αυτό είναι μοναδικό και υπέροχο».

UN1QUE

Εθνικής Αντιστάσεως 35, Χαλάνδρι

211 405 7500 

6944503210

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις 3 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα χειροποίητο κόσμημα με κοχύλια, προσφορά του καταστήματος UN1QUE.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 14:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις 3 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα χειροποίητο κόσμημα με κοχύλια, προσφορά του καταστήματος UN1QUE.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 17η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.
O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Φωτεινή Παντελοπούλου – Βραχιόλι για το πόδι με φυσικό κοχύλι

2.Αρετή Καρούση – Κοντό κολιέ με κοχύλι

3.Σταυρούλα Ειρήνη Τζούμκα – Σετ δύο βραχιολιών με κοχυλάκι και πέρλα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.