Αρχική Διαγωνισμοί 3 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν υπηρεσίες μανικιούρ στο Βeautyworks

3 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν υπηρεσίες μανικιούρ στο Βeautyworks

BEAUTYWORKS.INTERIOR4Όλες οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε όμορφες και περιποιημένες από την κορφή ως τα νύχια. Οι υποχρεώσεις όμως που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ως εργαζόμενες αλλά και ως μαμάδες υπερτερούν κι έτσι στο τέλος της ημέρας ο χρόνος που μας απομένει για την περιποίησή μας δεν είναι ποτέ αρκετός.

BEAUTYWORKS.NAILCOLOR2

Μια επίσκεψη όμως στο Βeautyworks στο Κολωνάκι μας έκανε να δούμε τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά καθώς ξεναγηθήκαμε στους χώρους του και απολαύσαμε τόσο τις υπηρεσίες manicure- pedicure όσο και τις υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών. Με άλλα λόγια με μια μόλις επίσκεψη καταφέραμε να ανανεώσουμε το χτένισμα μας και να περιποιηθούμε τα άκρα μας με άψογο αποτέλεσμα, εμπιστευόμενες την 14χρονη εμπειρία των συνεργατών του Beautyworks, στο νέο φιλόξενο του χώρο στην Ηροδότου 10 στο Κολωνάκι.

BEAUTYWORKS.VALIA1

Μίνιμαλ και σοφιστικέ, ζεστό και οικείο περιβάλλον με εξειδίκευση σε όλες τις υπηρεσίες manicure και θεραπευτικού pedicure που δύσκολα θα βρείτε αλλού θα σας κάνει να το επισκέπτεστε ξανά και ξανά . Καινοτομία του τα μεταξωτά νύχια, μια τεχνική ενίσχυση των νυχιών με αληθινό μετάξι και αποτέλεσμα εντελώς φυσικό. Για τη φροντίδα και την ομορφιά των μαλλιών, η ομάδα του beautyworks προτείνει θεραπείες με προϊόντα Moroccan Oil και L’ Oreal. Επίσης, χρώμα, κούρεμα και χτένισμα που εξυπηρετεί αποκλειστικά το δικό σας lifestyle και συνδυάζεται με αρμονία με τη δική σας προσωπικότητα και απόχρωση επιδερμίδας.

BEAUTY WORKS NEW LOGO

Βeautyworks
Ηροδότου 10, Κολωνάκι 106 75, Αθήνα
210 3643558

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε μία από τις τρεις τυχερές αναγνώστριες που θα απολαύσουν υπηρεσίες μανικιούρ στο Βeautyworks. Προσοχή! Η ισχύς του δώρου είναι μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 26  Φεβρουαρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις τυχερές αναγνώστριες που θα απολαύσουν υπηρεσίες μανικιούρ στο Βeautyworks. Προσοχή! Η ισχύς του δώρου είναι μέχρι τις 15 Μαρτίου
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 26η Φεβρουαρίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 758 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Στυλιανή Μαραγκού

2. Αγγελική Καλέμη

3. Οικονομοπούλου Αγγελική

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.