3 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν μία σειρά Baby Care με προϊόντα για το μωράκι τους από την Pharmasept

Η καθημερινή φροντίδα της υγιεινής του μωρού είναι ένα από τα πιο ευχάριστα και πιο δύσκολα καθηκοντα ενός γονέα. Το δερματάκι των μωρών χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας.

Προσωπικά, επιλέγω μία εταιρεία με εμπειρία χρόνων στον χώρο της βρεφικής φροντίδας και προϊόντα που εγγυώνται το καλύτερο για το μωράκι μου. Κρέμες, μαντηλάκια, σαπουνάκια, ακόμα και απορρυπαντικά φτιαγμένα με υλικά φιλικά προς το δέρμα του μωρού μου.

Φυσικά, αναφέρομαι στην ΡHARMASEPT, η οποία εδώ και 25 χρόνια, βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή και τον φροντίζει σε κάθε βήμα της ζωής του, προσφέροντας δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Έχοντας υψηλά το αίσθημα της ευθύνης και γνωρίζοντας πόσο ευαίσθητη και απαιτητική είναι η βρεφική επιδερμίδα, η ΡHARMASEPT δημιούργησε τη σειρά Baby Care.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, που εμπιστεύονται οι γονείς και λατρεύουν τα μωρά, ιδανική για την καθημερινή φροντίδα του μωρού. Η σειρά Βaby Care, προσφέρει τη φροντίδα που χρειάζονται τα μωράκια, με υποαλλεργικά προϊόντα με φυσικά συστατικά, τα οποία είναι απαλλαγμένα από βλαβερά parabens, χρωστικές και συνθετικά.

Μάθετε περισσότερα για τη σειρά που λατρεύουν τα μωράκια και εμπιστεύονται οι γονείς

Το Infokids.gr προσφέρει σε 3 τυχερούς αναγνώστες του την ευκαιρία να κερδίσουν μία ολοκληρωμένη σειρά Baby Care με όλα τα προϊόντα που έχει ανάγκη ένα βρέφος για τη φροντίδα της επιδερμίδας του, προσφορά της εταιρείας ΡHARMASEPT.

Τα προϊόντα που ξεχωρίζουν οι μαμάδες

Από τη βρεφική σειρά ξεχωρίζουν το 1ο στην επιλογή των μαμάδων αφρόλουτρο baby mild bath για σώμα και μαλλιά, χωρίς σαπούνι και αλκάλια, η φυσική αδιάβροχη κρέμα baby extra calm cream για την αλλαγή της πάνας, καθώς και το 100% φυτικό baby extra sensitive bath, ένα πολύ απαλό αφρόλουτρο, εξειδικευμένο για χρήση από την πρώτη ημέρα.

Η σειρά προσφέρει μία πλούσια γκάμα φυσικών προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες φροντίδας και περιποίησης του μωρού, περιλαμβάνοντας προϊόντα όπως η ενυδατική κρέμα για το σώμα baby soothing cream και το baby natural oil για την ενυδάτωση του σώματος και της περιοχής της πάνας, αλλά και για το κεφαλάκι τους.

Πρόσφατα, η εταιρία πρόσθεσε στη βρεφική σειρά ακόμα δύο εξειδικευμένα προϊόντα, τα baby eye wipes, αποστειρωμένα μαντηλάκια για τον καθαρισμό της οφθαλμολογικής περιοχής, αλλά και το βρεφικό απορρυπαντικό mild laundry detergent για τα ρουχαλάκια των μωρών εμπλουτισμένο με μαλακτικό παράγοντα και οργανικό χαμομήλι.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσετε από μία σειρά Baby Care της ΡHARMASEPT.

Νικητές διαγωνισμού

Αλκυόνη Φλώρου

Ναπολέων Μεσημερης

Καταραχιά Ελισάβετ

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσετε από μία σειρά Baby Care της ΡHARMASEPT.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 26η Αυγούστου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.