Αρχική Διαγωνισμοί 3 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από μια οδοντόκρεμα Forever Bright με βάση την αλόη από τη σελίδα "Υγεία, ευεξία & ομορφιά"

3 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από μια οδοντόκρεμα Forever Bright με βάση την αλόη από τη σελίδα "Υγεία, ευεξία & ομορφιά"

photo_1Ποιος δεν θέλει να αποκτήσει  λευκό και αστραφτερό χαμόγελο χωρίς να καταφύγει στη λύση των lasers και των χημικών ουσιών; Το πολυπόθητο μυστικό που όλοι θέλουμε να μάθουμε βρίσκεται "κρυμμένο" στην οδοντόκρεμα Forever Bright. Ένα καταπληκτικό προϊόν με φανατικούς οπαδούς, η οδοντόκρεμα της Forever συνδυάζει 100% σταθεροποιημένο φρέσκο ζελέ Αλόης Βέρα και φυσική πρόπολη μελισσών, 2 συστατικά που συμβάλουν στην άριστη υγιεινή των δοντιών αλλά και της στοματικής κοιλότητας μάς ενημερώνει η σελίδα "Υγεία, ευεξία & ομορφιά".

Η Αλόη Βέρα είναι ανεκτίμητη για την ποιότητα της και την πολλαπλή της χρησιμότητα . Τα δόντια σας θα λάμψουν με την Οδοντόκρεμα Forever Bright! Με σύνθεση κατάλληλη για όλη την οικογένεια, η Forever Bright περιέχει μόνο βέλτιστης ποιότητας πρώτες ύλες και δεν περιέχει παράγωγα ζωικών προϊόντων. Τα φυσικά αρώματα μέντας και δυόσμου αφήνουν στο στόμα μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Ο συνδυασμός σταθεροποιημένου Ζελέ Αλόης Βέρα και Πρόπολης Μελισσών, καταπραϋνει τα ούλα και το εσωτερικό του στόματος, και μπορεί να απλωθεί εύκολα όταν το βούρτσισμα είναι επώδυνο.

collagefotoΤο αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που διατηρεί δροσερή την αναπνοή και λευκαίνει τα δόντια με φυσικό τρόπο.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν μια  οδοντόκρεμα Forever Bright 130 γρ. με βάση την αλόη προσφορά της σελίδας "Υγεία, ευεξία & ομορφιά".

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό  για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν μια  οδοντόκρεμα Forever Bright 130 γρ. με βάση την αλόη προσφορά της σελίδας "Υγεία, ευεξία & ομορφιά"
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την  9η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 681 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Σπύρος Κορδώνης

2. Μαρία Χαρατσιάρη

3. Ελένη Ευφραιμίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.