- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

3 τυχεροί κερδίζουν το ειδικό παιδικό αντηλιακό με ενισχυμένη προστασία Coverderm Filteray body plus for kids SPF50+

Η Coverderm Filteray, [2] η επιτυχημένη σειρά αντηλιακών που προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματική προστασία για το πρόσωπο και το σώμα διαθέτει το Filteray body plus for kids SPF50+ [2], ένα ειδικό παιδικό αντηλιακό με ενισχυμένη προστασία καθώς συνδυάζει αντηλιακή προστασία και after sun φροντίδα σε 1 προϊόν!

Παιχνίδια στον ήλιο με Filteray Kids SPF 50+!

• Ασφαλής και αποτελεσματική  προστασία από τις βλαβερές UVA και UVB ακτίνες.

• Ενισχυμένη προστασία από τις πιο βλαβερές ακτίνες, τις UVA που φτάνει το 96%! Εξασφαλίζει δηλαδή  μέχρι και 3 φορές υψηλότερες τιμές από τις τιμές της επίσημης σύστασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Πολύ υψηλή προστασία με SPF50+. [2]

• Ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα αφού είναι 100% αδιάβροχο (Waterproof).

Προστατεύει και φροντίζει αποτελεσματικά και με ασφάλεια το ευαίσθητο παιδικό δέρμα από τον ήλιο

• Υποαλλεργική και πρωτοποριακή «2-σε-1» φόρμουλα που συνδυάζει την αποτελεσματική αντηλιακή προστασία με δυναμικά συστατικά που προσφέρουν στην επιδερμίδα εντυπωσιακή after-sun φροντίδα: βαθιά και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, αντι-ερεθιστική και απαλυντική δράση, αντιοξειδωτική δράση.

• Κλινικά ελεγμένο.
• Vegan σύνθεση!
• Χωρίς parabens.

Σε συσκευασία airless dispenser 100ml [2] που διασφαλίζει την υγιεινή και την εργονομία του αντηλιακού· προστατεύει από τους μικροοργανισμούς και επιτρέπει να καταναλώνουμε όλο το περιεχόμενο χωρίς απώλειες.

Τα προϊόντα COVERDERM® θα τα βρείτε στα Φαρμακεία και σε Επιλεγμένα Καταστήματα Καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα.

Για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα της Coverderm, να ενημερώνεστε για διαγωνισμούς και για προσφορές μην παραλείψετε να κάνετε follow στη σελίδα τους στο FB https://www.facebook.com/CoverdermGR [3] και στο Ιnstagram https://www.instagram.com/coverdermgr [4]

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό να κερδίσετε το ειδικό παιδικό αντηλιακό με ενισχυμένη προστασία Coverderm Filteray body plus for kids SPF50+. [5]Αξία δώρου: 21,22€ /τμχ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email ) . Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό να κερδίσετε το ειδικό παιδικό αντηλιακό με ενισχυμένη προστασία Coverderm Filteray body plus for kids SPF50+.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Γκόβαρη Βασιλική

2.Πετρούλα Μπον

3.Χρήστος Μακαρούνης