Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 3 βασικά λάθη που κάνουμε στην εφαρμογή του κονσίλερ

3 βασικά λάθη που κάνουμε στην εφαρμογή του κονσίλερ

Απαραίτητο εργαλείο, μαγικό κόλπο ή σωτήρια λύση. Όπως και να το πει κανείς το concealer είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο βασικά προϊόντα για το μακιγιάζ. Ωστόσο, όσο καλό μπορεί να μας κάνει τόσο εύκολα μπορεί να μας καταστρέψει την εικόνα κι αυτό σίγουρα οφείλεται σε εμάς. Από την επιλογή της σωστής απόχρωσης μέχρι την εφαρμογή, το κονσίλερ θέλει προσοχή για ένα άψογο αποτέλεσμα.

  1. Το κονσίλερ πρέπει πάντα να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από την απόχρωση του foundation. Αν το φοράτε χωρίς foundation, τότε πρέπει να δώσετε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Μην ξεχνάτε ότι στόχος είναι να κρύψουμε τις ατέλειες, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κι όχι να τα αναδείξουμε!

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.