Αρχική Διαγωνισμοί 30 οικογένειες κερδίζουν δωρεάν είσοδο για να παίξουν και να διασκεδάσουν στο Παιδότοπο Παραμύθι

30 οικογένειες κερδίζουν δωρεάν είσοδο για να παίξουν και να διασκεδάσουν στο Παιδότοπο Παραμύθι

Το παιχνίδι είναι απαραίτητο στοιχείο της σωστής ανάπτυξης ενός παιδιού. Και μπορεί στην επαρχία τα παιδιά να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα το παιχνίδι στις αλάνες και τις πλατείες αλλά τα παιδιά της πόλης δεν είναι και τόσο τυχερά. Η πυκνή δόμηση και οι ελάχιστοι χώροι παιχνιδιού "εγκλωβίζουν" το παιδί στο σπίτι και το ωθούν να κάθεται μπροστά από μια ψυχρή οθόνη.

892006_10151486750886308_706848561_o

Κι όμως η πόλη μας διαθέτει εξαιρετικούς χώρους δημιουργικής απασχόλησης που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό προς αυτά περιβάλλον. Εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τον παιδότοπο Παραμύθι, που εδώ και 17 χρόνια υπηρετεί πιστά την παιδική διασκέδαση και τους λιλιπούτειους πρωταγωνιστές της. Είχαμε την τύχη να επισκεφθούμε προσφάτως το Παραμύθι και πραγματικά νιώσαμε ότι βρεθήκαμε σε έναν χώρο βγαλμένο από τις σελίδες των αγαπημένων μας παραμυθιών.

PLAY A small

Είναι ένας ιδανικός χώρος να εκτονωθούν τα παιδιά, να παίξουν με ασφάλεια και να έρθουν σε επαφή με άλλα πιτσιρίκια. Στα συν της επιλογής ο άνετος χώρος για να καθίσουν οι γονείς και να απολαύσουν το καφέ τους ενώ τα παιδιά διασκεδάζουν.

IMG_0824 (1)

Ο παιδότοπος είναι πολύ καθαρός, καθημερινά καθαρίζεται και απολυμαίνεται, σχολαστικά.  Η συνεχόμενη ανανέωση φρέσκου αέρα  και η απολύμανση χεριών απομακρύνει οποιαδήποτε εστία από την παρουσία πολλών παιδιών, που τυχόν μπορεί βλάψει το παιδί σας.

Ας απολαύσουμε μια βόλτα στους χώρους του Παιδότοπου Παραμύθι

Παιδότοπος Παραμύθι
Ιφιγενείας 39, Νέα Ιωνία
2102711811,

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε μια από τις 30 οικογένειες που κερδίζουν  δωρεάν είσοδο για να παίξουν και να διασκεδάσουν στο Παιδότοπο Παραμύθι. Ειδικότερα, όσες από τις νικήτριες οικογένειες έχουν 1 παιδί θα κερδίσουν 2 δωρεάν επισκέψεις, ενώ όσες έχουν 2 και περισσότερα παιδιά θα κερδίσουν μια δωρεάν επίσκεψη. Η επίσκεψη μπορεί να γίνει για όλη την εβδομάδα για τις ώρες που είναι ανοιχτός ο παιδότοπος και ισχύει έως 30 Ιουνίου. Οι συνοδοί δεν έχουν είσοδο και στο παιδί προσφέρεται ελεύθερη ώρα παιχνιδιού, δασκάλα με επίβλεψη και απασχόληση, ένα μπαλόνι και απεριόριστος χυμός.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μια από τις 30 οικογένειες που κερδίζουν  δωρεάν είσοδο για να παίξουν και να διασκεδάσουν στο Παιδότοπο Παραμύθι. Ειδικότερα, όσες από τις νικήτριες οικογένειες έχουν 1 παιδί θα κερδίσουν 2 δωρεάν επισκέψεις, ενώ όσες έχουν 2 και περισσότερα παιδιά θα κερδίσουν μια δωρεάν επίσκεψη. Η επίσκεψη μπορεί να γίνει για όλη την εβδομάδα για τις ώρες που είναι ανοιχτός ο παιδότοπος και ισχύει έως 30 Ιουνίου. Οι συνοδοί δεν έχουν είσοδο και στο παιδί προσφέρεται ελεύθερη ώρα παιχνιδιού, δασκάλα με επίβλεψη και απασχόληση, ένα μπαλόνι και απεριόριστος χυμός.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 28η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 768 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Δήμητρα Λιβανοπούλου

2.Παρασκευοπούλου Ιωάννα

3.Mιχαλόπουλος Mάριος-Παντελής

4.Εριφύλη Καφεντζη

5.Ρενα Χρυσοχοιδου

6.Παγώνα Τσιρώνη

7. Μάγια Μαρκοπούλου

8.Θεοδώρα Γλωσσίδη

9.Στεφανίδου Νίκη

10.Ρουμελιώτου Ηρώ

11.Μαρουδιώ Ελευθερίου

12.Μιχαέλα Χουλιάρα

13. Χρύσα Μαστρογιαννοπούλου

14.Aναστασίου Σοφία

15.Στέλλα Ζώτου

16. Τιμογιαννάκη Αγγελική

17. Αργυρώ Γρηγοράκη

18. Νίκη Παπαχρυσάνθου

19.Μαρία Παπαζίκου

20.Φωτεινή Γαλάνη

21.Κυριακή Κασσανδριανού

22.Μουλαράς Χαράλαμπος

23.Μαρία Κοκκινάκη

24.Μαρλαγκούτσος Γεράσιμος

25.Λαζαρίδης Μάκης

26.Δήμητρα Μουζακίτη

27.Μαρία Λυτρίβη

28.Γιώργος Μαργέλης

29.Καλλιόπη Παπαδόγιαννη

30.Έλφη Φωτίου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.