Αρχική Νέα 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Παιδική κερκίδα το Σάββατο στο ΣΕΦ

30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Παιδική κερκίδα το Σάββατο στο ΣΕΦ

Η πρώτη μεγάλη εγχώρια διοργάνωση της σεζόν γίνεται το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών. Η παρουσία μικρών παιδιών θα δώσει ιδιαίτερη νότα στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα βρίσκονται το απόγευμα του Σαββάτου παιδιά των σωματείων της Ατττικής και της ευρύτερης περιοχής.

Μικροί αθλητές που δεν θα έχουν μόνο την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το πρωτάθλημα, αλλά να μιλήσουν με τους πρωταγωνιστές. Κορυφαίοι Ελληνες αθλητές θα περάσουν από την παιδική κερκίδα, προκειμένου να φωτογραφηθούν με τα παιδιά και να τους μοιράσουν αυτόγραφα.

Οι νεαροί αθλητές είναι το μέλλον του ελληνικού στίβου εκείνοι που θα κληθούν τα επόμενα χρόνια να βγουν στην πρώτη γραμμή της δράσης και η εμπειρία της παρουσίας στο ΣΕΦ θα τους είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμη.

dimitrakis_usa

Το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου είναι αναμφίβολα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς, στη διάρκεια του οποίου αναμένεται να σημειωθούν εξαιρετικές επιδόσεις. Για μερίδα αθλητών ο αγώνας είναι η ιδανική ευκαιρία να εξασφαλίσουν το όριο συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Πόρτλαντ.

Για κάποιους άλλους η διοργάνωση που θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους ενόψει της θερινής σεζόν και θα βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις.

papachristou


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.