- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

31 παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε 11 συλλεκτικά DVD

O διασημότερος συγγραφέας παραμυθιών στο κόσμο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν έκλεισε 200 χρόνια από τη γέννησή του. Έτσι, από την Fm Records ετοιμάστηκε μια επετειακή έκδοση DVD όπου είναι συγκεντρωμένα τα 31 ωραιότερα παραμύθια του σε κινούμενα σχέδια.
Με αυτή την συλλογή των 11 DVD θα μεταφερθείτε σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους, με μυθικούς ήρωες βγαλμένους μέσα από την γοητευτική φαντασία του μεγαλύτερου και πιο φημισμένου παραμυθά που υπήρξε ως σήμερα. Θα ταξιδέψετε για περισσότερο από 11 ώρες, παρέα με τα παιδιά σας, σε κόσμους φανταστικούς μέσα από τα πιο όμορφα και φημισμένα παραμύθια του.

1. H Βασίλισσα Του Χιονιού Ένα κακό πνεύμα δημιουργεί έναν μαγικό καθρέπτη που μεταμορφώνει οτιδήποτε και το παρουσιάζει άσχημο.Κάποια στιγμή που ο καθρέπτης σπάει, ένα θραύσμα μπαίνει στο μάτι του μικρού Κάι, αχώριστου φίλου της Γκέρτα. Κυριευμένος λοιπόν από το κακό πνεύμα του καθρέπτη επιτίθεται στη φίλη του, Γκέρτα, ενώ μαγεύεται από την ψυχρή ομορφιά της Βασίλισσας του Χιονιού…

2. Το Ασχημόπαπο Από τότε που γεννήθηκε το ασχημόπαπο, όλοι το πειράζουν. Έτσι, αρχίζει μια μοναχική περιπλάνηση όπου θα δει ότι τελικά δεν είναι τόσο κακό να είσαι διαφορετικός!

3.Ο μολυβένιος στρατιώτης O περήφανος μολυβένιος στρατιώτης αντιμετωπίζει με θάρρος αμέτρητους κινδύνους, ώσπου να επιστρέψει στην αγαπημένη του μπαλαρίνα…

4. Η μικρή γοργόνα Μια μικρή γοργόνα σώζει από πνιγμό ένα νεαρό πρίγκιπα και τον ερωτεύεται. Αποφασίζει να βγει στη στεριά, να γίνει άνθρωπος και να θυσιάσει τα πάντα για την αγάπη της. Θα τα καταφέρει; Το πολυαγαπημένο κλασικό παραμύθι που μεγάλωσε γενιές και γενιές.

5. Το Αηδόνι Του Αυτοκράτορα Ο αυτοκράτορας της Κίνας ζητάει να του φέρουν στο παλάτι ένα αηδόνι. Όταν το ακούει να κελαηδάει, μαγεύεται από τη φωνή του. Σύντομα όμως, ένα ακριβό δώρο τον κάνει να αλλάξει γνώμη.

6. Η Τοσοδούλα Τι μπορεί να θέλει μια γυναίκα που φαίνεται να έχει τα πάντα; Ένα παιδάκι! Αν ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες που της έδωσε η γρια γυναίκα με αίμα νεράιδας, θα το αποκτήσει. Και το όνομα της μικρούλας θα είναι…Τοσοδούλα! Η Πριγκίπισσα Και Το Μπιζέλι Ο πρίγκιπας είναι κακόκεφος. Ώσπου μια μέρα, μια νεαρή κοπέλα χτυπάει την πόρτα του παλατιού και ισχυρίζεται ότι είναι πριγκίπισσα! Λέει, όμως, την αλήθεια;

7. Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα Όλοι συμφωνούν ότι ο αυτοκράτορας είναι γοητευτικός, έξυπνος και πολύ εργατικός, αφού πάει ο ίδιος για ψώνια! Δε νοιάζεται για τίποτ’ άλλο παρά μόνο για τα πανάκριβα ρούχα. Έτσι, όταν δυο απατεώνες έρχονται στην πόλη του, ξέρουν ακριβώς πώς να βγάλουν εύκολα χρήματα: πουλάνε στον αυτοκράτορα τα μαγικά ρούχα που γίνονται αόρατα μόνο για τους βλάκες ή τους τεμπέληδες. Ο αυτοκράτορας δεν τολμάει να παραδεχτεί ότι κι εκείνος δεν τα βλέπει! Αλλά θα υπάρξει κάποιος αρκετά τολμηρός να του πει ότι δε φοράει τίποτα απολύτως..

Επίσης περιλαμβάνει τα:
8.Η πριγκίπισσα και το ρεβίθι.
9.Ο χιονάνθρωπος
10.Ο Όλι ο ονειροπόλος
11.Ο γελαστός τζακ
12.Ο χρυσός θησαυρός
13.Οι Συνταξιδιώτες
14.Οι ερωτευμένοι
15.Το ιπτάμενο μπαούλο
16.Ο λαιμός του μπουκαλιού
17.Ο κηπουρός
18.Οι τυχερές γαλότσες
19. Οι Αγριόκυκνοι
20. Οι άλτες
21.Το μαγικό λυχνάρι
22.Σούπα από ένα λουκάνικο
23.Τα λουλούδια της μικρής Αιντα
24.Το σκαθάρι
25.Η παλιά λάμπα του δρόμου
26.Ο Ψύλλος και ο καθηγητής
27.Ότι κάνει ο γέροντας είναι σωστό
28.Το έλατο
29.Είναι αληθινό
30.Ο νεαρός χοιροβοσκός του αυτοκράτορα
31.Το κοριτσάκι με τα σπίρτα.