Αρχική InfoTeens Sports 3ο Athens Street Pole Vault: Αγώνες επί κοντώ στο κέντρο της πόλης (9/5)

3ο Athens Street Pole Vault: Αγώνες επί κοντώ στο κέντρο της πόλης (9/5)

Athens-Street-Pole-VaultΚορυφαίοι αθλητές του επί κοντώ από την Ευρώπη έρχονται στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 3ο Athens Street Pole Vault, που πραγματοποιείται το Σάββατο 9 Μαΐου, στις 12:30 στην πλατεία Συντάγματος.

Ο Δήμος Αθηναίων, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας, ο ΣΕΓΑΣ και η DHL, που είναι ο χορηγός του αγώνα, θα μεταφέρουν την αγωνιστική δράση σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και θα προσφέρουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες πολίτες να δουν από κοντά ένα από τα συναρπαστικότερα αγωνίσματα του στίβου. Οι -μέχρι τώρα- συμμετοχές δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έναν δυνατό αγώνα και ενισχύουν την πεποίθηση πως και φέτος θα σημειωθούν εξαιρετικές επιδόσεις, σε μια από τις πρώτες ευρωπαϊκές στάσεις.

Ο Κώστας Φιλιππίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ της Πολωνίας, θα είναι το μεγάλο όνομα του 3ου Athens Street Pole Vault, όμως δεν θα είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που θα βρεθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σύνταγμα. Ανερχόμενοι και έμπειροι Έλληνες αθλητές του αγωνίσματος θα πάρουν θέση εκκίνησης στο κορυφαίο γεγονός.

Το Athens Street Pole Vault ξεκίνησε το 2013 στο Ζάππειο, ενώ το 2014 ο αγωνιστικός χώρος μεταφέρθηκε στην Μαρίνα Φλοίσβου. Φέτος, οι πολίτες της πόλης και οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία στην πλατεία Συντάγματος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter