4 ζευγάρια κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «One night in heaven»

To infokids.gr και η ομάδα του «Le Cafe del art» διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 4 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση «One night in heaven» τη Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 21:00.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Το «One night in heaven,» είναι ένα ακόμη θεατρικό έργο της Έφης Μεράβογλου σε σκηνοθεσία της ίδιας.
Τι σχέση έχει η Εύα με την Ντέμπορα Ντάρκ, ο Άνταμ με τον Άρτσι Γουάιτμιλλερ και η Άβα με την Σούζι Μπόλ; Η Εδέμ με τη New York; Πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν όλα! Πόσο εύκολα μπορούμε να αλλάξουμε τρόπο ζωής και συνήθειες! ΠΡΟΣΟΧΗ, τι ευχόμαστε!

Σκηνοθεσία-Κείμενο-Μουσική επιμέλεια: Μεράβογλου Έφη
Παίζουν: Ισαβέλλα Αναστασίου, Μάρκος Μηνάς, Κωνσταντίνα Βάρδα.
Συμμετοχή(OFF ΦΩΝΗ) : Δημήτρης Πετράτος
Video Art / Δημόσιες σχέσεις: Γιώργος Κάλτσας
Πληροφορίες: Le Cafe del art, πλατεία Μεσολογγίου 6 Παγκράτι.
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2107255998, 6936009056 & 2117401143
Διάρκεια: 1ώρα και 15 λεπτά
Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό & 8 ευρώ με ποτό για ανέργους (με κάρτα ΟΑΕΔ).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 11 Απριλίου, στις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία ομάδα του «Le Cafe del art» διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 4 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από την Παρασκευή 8 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 11 Απριλίου, στις 12.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 4 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για την παράσταση της Δευτέρας 11 Απριλίου 2011.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 323 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 4 νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ελισάβετ Μαζαράκη
2. Πολίνα Κουράκου
3. Νατάσα Ελευθεριάδου
4. Λεμονιά Νικολούδη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.