Αρχική Νέα 4.000 ευρώ βρέθηκαν στα χέρια της μητέρας της 4χρονης Άννυ

4.000 ευρώ βρέθηκαν στα χέρια της μητέρας της 4χρονης Άννυ

885716_925003064219087_8692472894756081254_oΜια πολύ περίεργη εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση της εξαφάνισης του 4χρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε στην περιοχή της Ομόνοιας. Οι αστυνομικοί που εντόπισαν το πρωί και τον βιολογικό πατέρα του κοριτσιού εξετάζουν τώρα κάθε ενδεχόμενο. Τώρα οι έρευνες εκτείνονται μέσω Ιντερπολ ως και τη Γερμανία καθώς εκεί οδηγούν τα ίχνη από ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή της μητέρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Newsit οι αστυνομικοί εντόπισαν 4.000 ευρώ στην κατοχή της γυναίκας και αμέσως οι υποψίες τους κινήθηκαν προς την κατεύθυνση της παράνομης υιοθεσίας. Παράλληλα το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν και τον βιολογικό πατέρα της μικρής με καταγωγή επίσης από τη Βουλγαρία. Όπως είπε ο άνδρας στους αστυνομικούς η πρώην σύντροφός του είχε σχέσεις με έναν ηλικιωμένο άνδρα στη Γερμανία και ήταν εκείνος που πιθανότατα της είχε δώσει τα χρήματα αυτά. Αμέσως οι αστυνομικοί έστειλαν σήμα στην Ιντερπόλ να διερευνήσει την υπόθεση για να ελεγχθούν τα λεγόμενα του άνδρα.

download (3)

Ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης δηλώνει πάντως άγνοια για το περιστατικό και πως έμαθε για την εξαφάνιση της μικρής από τη μητέρα της. Όπως και να 'χει όμως τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του κοριτσιού έχουν πέσει σε αρκετές αντιφάσεις. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, καθώς στην υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού κοριτσιού οι μαρτυρίες των γονιών της μάλλον περιπλέκουν παρά βοηθούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.