Αρχική Διαγωνισμοί 4 αναγνώστες κερδίζουν από ένα πακέτο βιβλίων της σειράς "Φύλλα εργασίας για το νηπιαγωγείο" των εκδόσεων Διάπλαση

4 αναγνώστες κερδίζουν από ένα πακέτο βιβλίων της σειράς "Φύλλα εργασίας για το νηπιαγωγείο" των εκδόσεων Διάπλαση

03_tsapatsoulaΟ γονιός θεωρείται ότι είναι ο πρώτος δάσκαλος του παιδιού και το σπίτι σαν το πρώτο του σχολείο. Προετοιμάστε τα παιδάκια σας για το τι τους περιμένει σε επίπεδο γνώσεων στο σχολείο, προσφέροντάς τους ένα εκπαιδευτικό βιβλίο δραστηριοτήτων που θα τα εισάγει με απλό, εύκολο και κατανοητό τρόπο στην προσχολική και πρωτοσχολική αγωγή.

Πολύτιμος αρωγός αυτής σας της προσπάθεια θα είναι τα τα "Φύλλα Εργασίας για τον παιδικό σταθμό, τα προνήπια και το νηπιαγωγείο" που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διάπλαση. Τα βιβλία της σειράς είναι τα εξής:

Μάγισσα Τσαπατσούλα – Φύλλα εργασίας
Χαρά Κατσαρή
Εικονογράφηση: Κατερίνα Βερούτσου

Η μάγισσα Τσαπατσούλα αγαπάει πολύ το σχολείο και τους μικρούς μαθητές, γι” αυτό θέλει να τους βοηθάει στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Είναι όμως τόσο… τσαπατσούλα που τα κάνει πάντα θάλασσα.
Βοήθησέ την κι εσύ στις περιπέτειές της στον κόσμο της γνώσης. Μια σειρά τριών εκπαιδευτικών βιβλίων, βασισμένων στο αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, με δραστηριότητες που σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τη μέθοδο της διαθεματικής προσέγγισης.

Πιπίτσα – Φύλλα Εργασίας
Μάρω Θεοδωράκη – Εύα Τσολάκη
Εικονογράφηση: Ιούλιος Μαρουλάκης

Καλλιεργήστε τη φαντασία των παιδιών μαζί με την Πιπίτσα…Μια νέα μέθοδος που βασίζεται στο νέο αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.Η Πιπίτσα σου δείχνει το δρόμο της γνώσης και σου χαρίζει τα πρώτα της βιβλία.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε εσείς ένας από τους τέσσερις τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν ένα πακέτο βιβλίων της σειράς "Φύλλα εργασίας για το νηπιαγωγείο" από τις εκδόσεις Διάπλαση. Ειδικότερα, 2 νικητές θα κερδίσουν από ένα πακέτο βιβλίων "Μάγισσα Τσαπατσούλα – Φύλλα εργασίας" και άλλοι δύο από ένα πακέτο βιβλίων "Πιπίτσα – Φύλλα Εργασίας".

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία  (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 13.00 μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε εσείς ένας από τους τέσσερις τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν ένα πακέτο βιβλίων της σειράς "Φύλλα εργασίας για το νηπιαγωγείο". Ειδικότερα, 2 νικητές θα κερδίσουν από ένα πακέτο βιβλίων "Μάγισσα Τσαπατσούλα – Φύλλα εργασίας" και άλλοι δύο από ένα πακέτο βιβλίων "Πιπίτσα – Φύλλα Εργασίας"
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 1.421 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς αναγνώστες.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ευθύμιος Σπανός

2. Αθηνά Πολίτη

3. Φωτεινή Αργυρού

4. Κατερίνα Σαμίτα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.