Αρχική InfoSchool Δημοτικό 4 δημοτικά σχολεία της Τρίπολης ενισχύθηκαν τεχνολογικά με τη δωρεά του υφυπουργού Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

4 δημοτικά σχολεία της Τρίπολης ενισχύθηκαν τεχνολογικά με τη δωρεά του υφυπουργού Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

photo4-620x320Μετά από αιτήματα ορισμένων σχολείων της Αρκαδίας σχετικά με ελλείψεις σε Τεχνολογικό Εξοπλισμό, σε συνεργασία με την Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα και δώρισε σε 4 Δημοτικά Σχολεία, αντίστοιχα μηχανήματα. Συγκεκριμένα, στα σχολεία του Σταδίου Τεγέας, της Κανδύλας και του Λεβιδίου, δώρισε από ένα φωτοτυπικό μηχάνημα. Ενώ στο σχολείο της Νεστάνης, έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Τα μηχανήματα τα παρέδωσε ο ίδιος ο υφυπουργός στα σχολεία, ενώ συνοδευόταν απ’ το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή και την Πρόεδρο Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κα Δώρα Μπρακουμάτσου. Τα παιδιά και οι δάσκαλοι, αφού ευχαρίστησαν για την ενέργεια αυτή των δωρητή, ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους, Χρόνια Πολλά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.