Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 4 λάθη που επισημαίνουν οι κομμωτές και πώς να τα διορθώσουμε

4 λάθη που επισημαίνουν οι κομμωτές και πώς να τα διορθώσουμε

Όσο μα όσο κι αν προσπαθούμε ή νομίζουμε ότι κάνουμε πάντα ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά μας, η αλήθεια είναι ότι άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη. Λάθος μπορεί να είναι και η εμμονή μας καμιά φορά στις απόψεις μας, παρότι έχουμε τη σωστή γνώση. Μην ανησυχείτε όμως! Οι hairstylists έχουν και παρατηρητικότητα και υπομονή και γενναιοδωρία! Και ιδού όσα μοιράζονται μαζί μας!

1. Διαλέγουμε λάθος χρώμα για τον τόνο της επιδερμίδας μας

Το όλο θέμα έχει να κάνει με τα συμπληρωματικά χρώματα: οι τόνοι που κοκκινίζουν με αποχρώσεις του μελιού και πιο σκούρες αποχρώσεις, ενώ οι κίτρινοι τόνοι με πιο ζεστά χρώματα. Αλλά, ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο 2016, οπότε όλα μπορούν να συμβούν!

2. Βάφουμε τα μαλλιά μας πολύ σκούρα

Η αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα στο χρώμα της επιδερμίδας και των μαλλιών είναι πολύ εντυπωσιακό! Όμως, κάποιες εβδομάδες αργότερα, όταν τα μαλλιά μεγαλώσουν και εμφανιστούν οι πιο ανοιχτές ρίζες μας, μοιάζει να έχουμε πολύ λεπτά μαλλιά με τάσεις αραίωσης. Οπότε, ο καλύτερος κανόνας είναι να βάφουμε τα μαλλιά μας μέχρι δύο τόνους πιο σκούρα από τον φυσικό μας τόνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.