Αρχική Διαγωνισμοί 4 παιδάκια κερδίζουν 1 δωρεάν επίσκεψη και έκπτωση 60% στις υπηρεσίες του Διαιτολογικού Κέντρου Παιδί-Διατροφή

4 παιδάκια κερδίζουν 1 δωρεάν επίσκεψη και έκπτωση 60% στις υπηρεσίες του Διαιτολογικού Κέντρου Παιδί-Διατροφή

08Όλοι οι γονείς ενδιαφέρονται για τη σωστή διατροφή των παιδιών. Παρολαυτά η χώρα μας κατέχει τα θλιβερά πρωτεία στην εμφάνιση της παιδικής παχυσαρκίας στα ευαίσθητα σώματα μικρών παιδιών που πριν προλάβουν να γίνουν ενήλικες είναι εκτεθειμμένα σε διατροφικές "βόμβες" που του προσφέρουν θερμίδες και τίποτα παραπάνω. Εάν λοιπόν είστε ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της παιδικής διατροφής και θα θέλατε να έχετε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη ενός ειδικού σχετικά με το βάρος και τις διατροφικές συνήθειες του παιδιού σας καλό θα ήταν να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας.

Tο Σύγχρονο Διαιτολογικό κέντρο Παιδί-Διατροφή (www.paidi-diatrofi.gr) προσφέρει σε 4 τυχερά παιδιά που θα κληρωθούν την πρώτη επίσκεψη με τη διαιτολόγο εντελώς δωρεάν και έκπτωση 60% (12 ευρώ από 30 ευρώ) στις υπόλοιπες συνεδρίες που θα ακολουθήσουν (κάθε 2 εβδομάδες), προκειμένου να γίνει η διατροφική παρακολούθηση του παιδιού. Ειδικότερα, η πρώτη επίσκεψη περιλαμβάνει σωματομετρήσεις (ύψος, βάρος, δείκτης μάζας σώματος), καθώς και λιπομέτρηση, η οποία δείχνει το βασικό μεταβολικό ρυθμό, το ποσοστό λίπους σε όλο το σώμα, αλλά και τμηματικά, καθώς και το ποσοστό μυϊκής μάζας και υγρών στον οργανισμό του παιδιού. Ακολουθεί ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο διατροφικών συνηθειών βάσει του οποίου θα διαμορφωθεί το διαιτολόγιο του παιδιού. Στις επόμενες επισκέψεις, οι οποίες θα είναι κάθε 2 εβδομάδες (2 φορές/μήνα), θα γίνονται πάλι σωματομετρήσεις (όπως την πρώτη φορά) και θα συζητάται η προσαρμογή και συμμόρφωση του παιδιού στη διατροφή. Θα γίνονται, σε συνεργασία πάντα με το γονέα και το παιδί, αναπροσαρμογές στο αρχικό διαιτολόγιο και αλλαγές, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο από τη διαιτολόγο.

ΜΑΡΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ MSc
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μaster of Science University of Glasgow
Eξειδίκευση στη διαχείρηση βάρους παιδιών-εφήβων

Ζακύνθου 10, Άνω Γλυφάδα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109636211, 6948835610
Email: alexopoulou@paidi-diatrofi.gr
www.paidi-diatrofi.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 13:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Tο Σύγχρονο Διαιτολογικό κέντρο Παιδί-Διατροφή προσφέρει σε 4 τυχερά παιδιά που θα κληρωθούν την πρώτη επίσκεψη με τη διαιτολόγο εντελώς δωρεάν και έκπτωση 60% (12 ευρώ από 30 ευρώ) στις υπόλοιπες συνεδρίες που θα ακολουθήσουν (κάθε 2 εβδομάδες), προκειμένου να γίνει η διατροφική παρακολούθηση του παιδιού
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμoύς από το 1 ως το 224 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κων/να Μποιλέ

2. Στέλλα Λιαγούρη

3. Έφη Δίπλα

4. Καλλιόπη Κότσιαλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.