Αρχική Διαγωνισμοί 4 παιδάκια κερδίζουν 1 πασχαλινή φωτογράφιση από το Photoeffect.biz (28/4)

4 παιδάκια κερδίζουν 1 πασχαλινή φωτογράφιση από το Photoeffect.biz (28/4)

DSC_0852 as Smart Object-1 photo sundayΌλοι οι γονείς λατρεύουν να φωτογραφίζουν τα παιδάκια τους και να δημιουργούν άλμπουμ ολόκληρα με τα κατορθώματα των λιλιπούτειων φίλων μας ούτως ώστε στο μέλλον να τα έχουν σαν τρυφερό ενθύμιο των περασμένων χρόνων. Εάν λοιπόν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία, τότε ήρθε η στιγμή να μάθετε ότι μπορείτε να κάνετε δώρο στο παιδί σας μια πρωτότυπη πασχαλινή φωτογράφιση που φέρει την υπογραφή του Photoeffect.biz και του επιτυχημένου κύκλου φωτογραφίσεων Photo Sundays.

Paola photosundays 1Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook κι ίσως το δικό σας παιδί κερδίσει μία από τις τέσσερις πασχαλινές φωτογραφίσεις δια χειρός Photoeffect.biz στα πλαίσια του επιτυχημένου κύκλου φωτογραφίσεων Photo Sundays που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Απριλίου στη Βούλα. Η φωτογράφιση θα είναι είναι αφιερωμένη στο Πάσχα και θα έχει και άσπρο κουνελάκι για να ποζάρει με τα παιδιά. Η φωτογράφιση διαρκεί περίπου μια ώρα και μετά από 1-2 εβδομάδες οι νικητές θα λάβουν 10 επεξεργασμένες και τυπωμένες φωτογραφίες σε μέγεθος 15χ20cm. Οι μαμάδες που το επιθυμούν μπορούν να αποκτήσουν και όμορφα photobooks με επιπλέον επιβάρυνση.

Λίγα λόγια για το Photoeffect.biz

Η φωτογράφος Μαρία Μαυρωνά ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την φωτογράφιση και ειδικότερα την φωτογράφιση παιδιών. Στις ειδικές φωτογραφικές εκδηλώσεις που διεξάγει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και φέρουν τον τίτλο Photo Sundays φωτογραφίζει μικρούς και μεγάλους σε πρωτότυπα σκηνικά που κλέβουν τις εντυπώσεις. Για να δείτε περισσότερα σχετικά με τη δουλειά της επισκεφθείτε το
www.photoeffect.biz, και τη σελίδα της στο Facebook www.facebook/photoeffect.

red and square -site

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 14:30 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως το δικό σας παιδί κερδίσει μία από τις πέντε πασχαλινές φωτογραφίσεις δια χειρός Photoeffect.biz στα πλαίσια του επιτυχημένου κύκλου φωτογραφίσεων Photo Sundays που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Απριλίου στη Βούλα
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 134 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μόνικα Σεργιάννη

2. Σταυρούλα Σαμαρά

3. Ελένη Βέστε

4. Δημήτρης Ζωγράφος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.