Αρχική Διαγωνισμοί 4 παιδάκια κερδίζουν από ένα ζευγάρι παντόφλες της εταιρείας Υφαντίδης Υποδήματα

4 παιδάκια κερδίζουν από ένα ζευγάρι παντόφλες της εταιρείας Υφαντίδης Υποδήματα

10873002_887531897945036_1565891717826732927_oΌλοι θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας τόσο στην ένδυση όσο και στην υπόδηση καθώς τα παιδιά περνούν πολλές ώρες εκτός σπιτιού οπότε η άνεση και η καλή εφαρμογή είναι πάντα στα ζητούμενά μας. Τι γίνεται όμως με τις παιδικές παντόφλες; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι αποτελούν το παπούτσι που φορούν τα παιδιά όσο βρίσκονται στο χώρο του σπιτιού και πρέπει να είναι εξίσου όμορφο, ανατομικό και φυσικά να έχει καλή εφαρμογή στα παιδικά ποδαράκια;

contest2Κι όμως οι παιδικές παντόφλες δεν είναι ένα αξεσουάρ που απλά το φοράμε όσο είμαστε σπίτι. Είναι ένα είδος παπαουτσιού που αξίζει να το ψάξουμε ενδελεχώς πριν καταλήξουμε στο ζευγάρι που θα αγοράσουμε στο παιδί μας. Μια από τις κορυφαίες στο χώρο εταιρείες είναι η Υφαντίδης Υποδήματα που είναι συνώνυμο της ανατομίας και της απόλυτης εφαρμογής στο παιδικό ποδαράκι.

Μια ματιά στο κατάστημα Υφαντίδης Υποδήματα θα σας κάνει να μην μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από την τεράστια ποικιλία σε παιδικά παντοφλάκια. Μπαλαρίνες, παντόφλες γούνινες, κοτλέ, βελουτέ, καρώ και παντόφλες με τους αγαπημένους κινηματογραφικούς ήρωες των παιδιών σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων θα κάνουν τα παιδιά να μην μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να τις δοκιμάσουν όλες. Ξεχάστε τις βαρετές παντόφλες και επενδύστε σε πρωτότυπες, καλαίσθητες και πάνω από όλα ζεστές παντόφλες για τα παιδιά σας.

contest1

10731029_1556006691281153_6001772710667930522_n
Ας γνωρίσουμε την εταιρεία Υφαντίδης Υποδήματα

Η εταιρεία ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1930. Είναι γνωστή για τις εξαιρετικής ποιότητας παντόφλες και παπούτσια της και στεγάζεται σ’ έναν εκπληκτικό χώρο στη Βενιζέλου 38, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η μεγάλη ποικιλία, το χαμηλό κόστος και η εξαιρετική ποιότητα των υποδημάτων της, κατατάσσει την Υφαντίδης στις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε ένα από τα τέσσερα ζευγάρια παιδικές παντόφλες προσφορά της εταιρείας Υφαντίδης Υποδήματα.

Τα νούμερα κυμαίνονται ως εξής:

Για τις παντόφλες που είναι ανοιχτές στο πίσω μέρος --> 25-35
Για τις παντόφλες που είναι κλειστές στο πίσω μέρος --> 25-34

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα  29 Δεκεμβρίου στις 13:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό  για να κερδίσετε ένα από τα τέσσερα ζευγάρια παιδικές παντόφλες προσφορά της εταιρείας Υφαντίδης Υποδήματα.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 29η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.324 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Κεσσανίδης Δημήτρης

2. Γιαϊτζοπούλου Αλεξάνδρα

3. Καλυψώ Καίσαρη

4. Σοφία Γεωργιάδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.