Αρχική Διαγωνισμοί 4 παιδιά κερδίζουν υποτροφίες εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας στο κέντρο ξένων γλωσσών So easy® Αμαρουσίου

4 παιδιά κερδίζουν υποτροφίες εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας στο κέντρο ξένων γλωσσών So easy® Αμαρουσίου

tmp627963890-600x899Όλοι θέλουμε να δώσουμε στο παιδί μας τα εφόδια εκείνα που θα το βοηθήσουν να «πετύχει» στη ζωή του. Mπορεί η «επιτυχία» να ερμηνεύεται διαφορετικά από τον κάθε γονιό, φαίνεται όμως ότι όλοι ανεξαιρέτως συμφωνούν ότι η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας και δη της αγγλικής είναι καθοριστικός παράγοντας.

Η σύγχρονη αγγλική γλώσσα,  κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της διπλωματίας, της ψυχαγωγίας, της αεροναυτιλίας και της ραδιοεπικοινωνίας, και των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου. Αποτελεί μία από τις συνολικά έξι επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μία από τις 23 επίσημες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου κατέχει τη δεύτερη θέση ως μητρική γλώσσα και την πρώτη ως ξένη γλώσσα με ποσοστό 51%, ενώ χρησιμοποιείται και σε πολλούς ακόμη διεθνείς οργανισμούς.

tmp723655645-600x400Στα κέντρα ξένων γλωσσών So easy® εξειδικευμένοι καθηγητές διδάσκουν ξένες γλώσσες με τέτοιο τρόπο, ώστε ο μαθητής να μαθαίνει εύκολα, γρήγορα και για πάντα. Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κινέζικα, Αραβικά, Ρώσικα, Τούρκικα, Ελληνικά για ξένους προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών. Η φιλοσοφία των κέντρων ξένων γλωσσών So easy® δεν στηρίζεται στις κλασικές τακτικές απλής αποστήθισης κανόνων γραμματικής και λεξιλογίου και μηχανική επανάληψη πτυχιακών ασκήσεων αλλά επιδιώκεται ο μαθητής να χρησιμοποιεί την ξένη γλώσσα με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιεί και τη μητρική του.

1982296_301273266692936_5455538737269712624_nMε υπευθυνότητα και συνέπεια το So easy® Αμαρουσίου παρέχει υψηλού επιπέδου γνώσεις, σε μοντέρνο και άνετο περιβάλλον, προσφέροντας:

 • Ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα 4 έως 8 ατόμων.
 • Χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού(προγράμματα multimedia, διαδραστικοί πίνακες, computer lab).
 • Πρωτοποριακό πρόγραμμα e- learning.
 • Προγράμματα ενηλίκων
 • Προγράμματα για Παιδιά: Το παιχνίδι ενσωματώνεται στην εκπαιδευτική μας μέθοδο και γίνεται ένα με αυτήν. Μέσα από τη δημιουργική εργασία σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα και τα role playing games μαθαίνει εύκολα και ευχάριστα να χρησιμοποιεί και να αγαπά την ξένη γλώσσα.

Τμήματα παιδικά: Τάξεις για παιδιά από 4 έως 13 ετών.

Τμήματα εφηβικά: Τάξεις για εφήβους από 14 έως 17 ετών

1966735_292192644267665_1454706681_n

So easy® Αμαρουσίου
Χατζηαντωνίου & Πλαταιών 6, Μαρούσι
210-6147260 -1

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε για το παιδί σας υποτροφίες εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας  στο κέντρο ξένων γλωσσών So easy® Αμαρουσίου. Ειδικότερα, 2 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μια υποτροφία για μαθήματα Αγγλικών 8μηνης φοίτησης για παιδιά Νηπιαγωγείου – Δημοτικού και άλλοι δύο αναγνώστες θα κερδίσουν  υποτροφίες για μαθήματα Αγγλικών 4μηνης φοίτησης για παιδιά Γυμνασίου.

Προσοχή!

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν για το Σχολικό έτος 2014-2015
Οι παραπάνω παροχές δεν ισχύουν για ήδη εγγεγραμμένους μαθητές
Οι παραπάνω παροχές ισχύουν μόνο στο Κέντρο ξένων γλωσσών So Easy Αμαρουσίου.
Οι παραπάνω παροχές ισχύουν για τμήματα 4 – 8 ατόμων.
Η συνολική διάρκεια φοίτησης είναι 8μηνη.
Δεν ισχύουν συνδυαστικές εκπτώσεις.
Οι εκπτώσεις υπολογίζονται βάσει τιμοκαταλόγου.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση, γράφοντας δίπλα στο όνομά σας το δώρο για το οποίο θέλετε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, δηλαδή θα γράψετε  ανάλογα με το τι θέλετε να κερδίστε (για παιδιά Νηπιαγωγείου – Δημοτικού) ή  για παιδιά Γυμνασίου. Αν φυσικά επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση και για τα δύο, τότε θα τα γράψετε και τα δύο.

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 5 Μαΐου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε για το παιδί σας υποτροφίες εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας  στο κέντρο ξένων γλωσσών So easy® Αμαρουσίου. Ειδικότερα, 2 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μια υποτροφία για μαθήματα Αγγλικών 8μηνης φοίτησης για παιδιά Νηπιαγωγείου – Δημοτικού και άλλοι δύο αναγνώστες θα κερδίσουν  υποτροφίες για μαθήματα Αγγλικών 4μηνης φοίτησης για παιδιά Γυμνασίου
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 5η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα..
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 302 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

για μαθήματα Αγγλικών 8μηνης φοίτησης για παιδιά Νηπιαγωγείου – Δημοτικού

1. Κωνσταντίνος Κώτσανης

2. Λίτσα Γκοτζιά

για μαθήματα Αγγλικών 4μηνης φοίτησης για παιδιά Γυμνασίου

3. Μάρθα Μπακούλα

4. Χάϊδω Σπαγγούρου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.