4 ταινίες για να δείτε μαζί με τα παιδιά αυτό το σαββατοκύριακο

Οι πασχαλινές διακοπές φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους και όλοι επιστρέφουμε στις βάσεις μας.

Για να γίνει η επάνοδος πιο… ομαλή και να χαρείτε λίγο χρόνο ακόμα με τα παιδιά σας σας προτείνουμε να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα σινεμά στο σαλόνι σας, να φτιάξετε νόστιμα, σπιτικά ποπ κορν και να απολαύσετε παιδικές ταινίες οικογενειακώς από τον καναπέ του σπιτιού σας.

Οι τηλεοπτικές προτάσεις και γι’ αυτό το σαββατοκύριακο πολλές και εμείς σας προτείνουμε 4 αγαπημένες ταινίες για να δείτε μαζί με τα παιδιά!

«Scooby Doo! Πού είναι η Μούμια;», Star, Σάββατο 4 Μαΐου στις 12:20

Η Βίλμα βρίσκεται στην Αίγυπτο και ανακαλύπτει τον τάφο της βασίλισσας Κλεοπάτρας. Μια αρχαία κατάρα του Φαραώ λέει πως θα προκληθεί μεγάλη καταστροφή αν κάποιος τολμήσει να ανοίξει τον τάφο. Βέβαια αυτό δεν μπορεί να εμποδίσει τον Σκούμπι Ντου και τα μέλη της εταιρίας «Μυστήριο Α.Ε.» να μπουν στον τάφο και να ανακαλύψουν ένα τρομακτικό μυστικό… έναν στρατό καταραμένων νεκρών!

«Αστερίξ εναντίον Καίσαρα», ΕΡΤ, Σάββατο 4 Μαΐου στις 17:30

Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ αντιτίθενται στα σχέδια του σατανικού Ντετρίτους να αποκτήσει το μαγικό φίλτρο των Γαλατών και να εκθρονίσει τον Ιούλιο Καίσαρα.

«Νύχτα στο Μουσείο», Star, Σάββατο 4 Μαΐου στις 21:00

Η διάβρωση μιας αιγυπτιακής πλάκας επηρεάζει όλα τα ζωντανά εκθέματα, αναγκάζοντας τον νυχτοφύλακα Λάρι να ταξιδέψει μέχρι το Μουσείο του Λονδίνου για να βρει το μυστικό της.

«Η ιστορία του Ντεσπέρο», Star, Κυριακή 5 Μαΐου στις 12:30

Ο Ντεσπερό είναι ένα μικροσκοπικό, μα ατρόμητο ποντίκι που αρνείται να συμβιβαστεί με τους κανόνες της φοβισμένης, συντηρητικής κοινωνίας του. Θα εξοριστεί από αυτήν, θα βρεθεί στον εχθρικό κόσμο των αρουραίων, δεν θα διστάσει να τα βάλει όμως με όλους για να σώσει μια αιχμάλωτη πριγκίπισσα.