4 τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν την αποκριάτικη στολή της αρεσκείας τους από το epilegin.gr

Το Τριώδιο άνοιξε και οι πρώτες προσκλήσεις για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις των παιδιών (και… όχι μόνο) βρίσκονται ήδη στο σπίτι. Φέτος, λοιπόν, θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τα… τετριμμένα και τις τυποποιημένες, παιδικές στολές. Θέλετε το παιδί σας να ξεχωρίζει για την αποκριάτικη φορεσιά του και εμείς έχουμε την πρόταση που θα απαντήσει στις ανάγκες σας. Μια επίσκεψη στο κατάστημα εποχικών ειδών epilegin.gr, θα σας γεμίσει ιδέες και θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο αποκριάτικο κλίμα.

Στα καταστήματα epilegin.gr θα βρείτε αποκριάτικες στολές για όλες τις ηλικίες και τα γούστα. Θα τις ταιριάξετε με αποκριάτικα αξεσουάρ και αξεσουάρ καρναβαλιού, όπως περούκες, αποκριάτικες μάσκες, όπλα και τόξα. Τη διάθεση θα απογειώσουν σερπατίνες και κονφετί, make up και σπρέυ μαλλιών, ακόμα και αποκριάτικα είδη διακόσμησης για το σπίτι!

Σούπερ ήρωες, πριγκίπισσες, ιππότες και βασιλιάδες. ζωάκια, αγαπημένα cartoons, πειρατές και μάγισσες. Πολεμίστριες, ινδιάνοι, ξωτικά και νεράιδες είναι μερικές μόνο από τις επιλογές στολών που θα βρείτε σε πολύ καλής ποιότητας υλικά και υφάσματα που δεν θα ενοχλήσουν το ευαίσθητο παιδικό δερματάκι. Θα ανακαλύψετε τις στολές που κάθε αγόρι και κορίτσι θα λατρέψει!

Μια απλή επίσκεψη στο epilegin.gr αρκεί για να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με αποκριάτικες, παιδικές στολές σε τιμές που ξεκινούν ακόμα και από τα 13€ και συνεχείς προσφορές σίγουρα, δεν θα μείνετε παραπονεμένοι. Και επειδή οι Απόκριες δεν είναι μόνο για τα παιδιά, μπορείτε να διαλέξετε από την τεράστια συλλογή στολών για ενήλικες.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Επιλέγειν

Η εταιρεία Επιλέγειν, «Epilegin.gr», είναι εδραιωμένη στο χώρο των εποχιακών ειδών για πάνω από 20 χρόνια. Από το 1992 μέχρι και σήμερα προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα υψηλής ποιότητας που διακρίνονται για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους και τις προσιτές τιμές τους. Το φυσικό κατάστημα epilegin.gr βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 270Α. Σε έναν ανανεωμένο χώρο, 440τμ, ακριβώς στην έξοδο του Μετρό του Αγ. Δημητρίου θα βρείτε εποχιακά είδη που θα καλύψουν πλήρως κάθε σας ανάγκη.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like  στο Facebook  για να κερδίσει το δικό σας παιδί μία από τις 4 παιδικές αποκριάτικες στολές προσφορά του Epilegin.gr. Επιλέξτε τη στολή της αρεσκείας σας μέχρι 60 ευρώ, σημειώστε το url – link της στολής στο πεδίο σταθερό τηλέφωνο και όσοι αναδειχθούν νικητές θα κερδίσουν τη στολή που διάλεξαν.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 1η Μαρτίου στις 15:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το δικό σας παιδί μία από τις 4 παιδικές αποκριάτικες στολές προσφορά του Epilegin.gr. Επιλέξτε τη στολή της αρεσκείας σας μέχρι 60 ευρώ, σημειώστε το url – link της στολής στο πεδίο σταθερό τηλέφωνο και όσοι αναδειχθούν νικητές θα κερδίσουν τη στολή που διάλεξαν.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 1η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Βασίλης Πίγκας

2.Παναγιωτης Θεοτικός

3.Μαρία Δημητρίου

4.Ιωάννα Κουτελίδα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.