Αρχική Διαγωνισμοί 4 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν ένα επιχρυσωμένο γούρι από το κατάστημα Silver Shop

4 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν ένα επιχρυσωμένο γούρι από το κατάστημα Silver Shop

P1030499Λίγε μέρες μας χωρίζουν από τα φετινά Χριστούγεννα και την έλευση του νέου χρόνου. Οι προετοιμασίες για να υποδεχθείτε συγγενείς και φίλους και να περάσετε οικογενειακές στιγμές ευτυχίας στο σπίτι ήδη έχουν ξεκινήσει. Μαζί με τα παιδιά στολίσατε το δέντρο, πλάσατε και ψήσατε τα πατροπαράδοτα γλυκά και τώρα είστε στη διαδικασία αγοράς δώρων. Μια καλαίσθητη επιλογή είναι και τα γούρια που αποτελούν ένα διαχρονικό διακοσμητικό αντικείμενο που αποτελεί ένα σύμβολο υποδοχής της νέας χρονιάς. Εμείς ήδη έχουμε κάνει τις απαραίτητες αγορές αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην μοιραστούμε και μαζί σας καλαίσθητες επιλογές για το γούρι του 2015.

P1030500

Τι λέτε για ένα επιχρυσωμένο γούρι με εντυπωσιακή φούντα και κόκκινες ή λευκές πέτρες; Αυτή είναι η φετινή μας πρόταση και θα την βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημα Silver Shop. Μια επίσκεψη θα σας κάνει να μην ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε. Γούρια για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια με προσεγμένη σχεδίαση και καλλιτεχνική άποψη!Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά επεξεργασμένα στα μεταλλικά τους στοιχεία έτσι ώστε να παραμένουν αμετάβλητα και λαμπερά στο χρόνο.

553818_444767598902928_229786168_n

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε ένα από τα 4 επιχρυσωμένα γούρια  με εντυπωσιακή φούντα και κόκκινες ή λευκές πέτρες προσφορά του καταστήματος  Silver Shop

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό  για να κερδίσετε ένα από τα 4 επιχρυσωμένα γούρια  προσφορά του καταστήματος  Silver Shop.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 29η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 878 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Θοδωρής Αλεξανδρόπουλος

2. Ευαγγελία Κουτσάκη

3. Μαριαλένα Τσιρτσίκου

4. Ελένη Γεωργίου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.