Αρχική Διαγωνισμοί 2 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν το αντιμικροβιακό θερμόμετρο με κράμα χαλκού Alfacheck AT400 από την Karabinis Medical

2 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν το αντιμικροβιακό θερμόμετρο με κράμα χαλκού Alfacheck AT400 από την Karabinis Medical

Το πρώτο αντιμικροβιακό θερμόμετρο Alfacheck AT400 με κράμα χαλκού παγκοσμίως είναι η απόλυτη λύση για την ασφαλή διαχείριση του πυρετού!

• Μειώνει τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων μεταξύ των χρηστών

• Παρέχει ακριβή θερμομέτρηση σε 30 δευτερόλεπτα

• Η αντιμικροβιακή δράση του χαλκού μειώνει σημαντικά τα παθογόνα μικρόβια

Η χρήση του είναι ίδια με τα κοινά ψηφιακά θερμόμετρο, αλλά λόγω της αντιμικροβιακής δράσης του χαλκού έχει τη δυνατότητα να μειώνει τα παθογόνα μικρόβια που βρίσκονται στην επιφάνεια του. Το Alfacheck AT4OO, μέσω της πατενταρισμένης τεχνολογικής εφαρμογής του, στοχεύει στη δημιουργία συνθηκών ασφαλούς θερμομέτρησης όχι μόνο για την οικογένεια, αλλά και για τη συνολική «αλυσίδα της υγείας» (γιατρούς - νοσηλευτές - ασθενείς).

Η δράση του αντιμικροβιακού χαλκού που επικαλύπτει το άκρο (μύτη) και το κάλυμμα της μπαταρίας του θερμομέτρου, σκοτώνει μεγάλο αριθμό παθογόνων μικροβίων μειώνοντας δραστικά την μικροβιακή χλωρίδα στις επικαλυμμένες περιοχές και προκαλεί σημαντική μείωση παθογόνων μικροβίων στο υπόλοιπο σώμα του θερμομέτρου. Το αποτέλεσμα της συνεχούς και διαρκούς αντιμικροβιακής του δράσης είναι η μείωση της διασποράς των παθογόνων μικροβίων και η παροχή υψηλής ασφάλειας και προστασίας στον χρήστη.

10378130_422463501241427_4727657017840636347_n
Τεχνικά χαρακτηριστικά του Alfacheck ΑΤ400

•Μέτρηση 30 δευτερολέπτων

• Ηχητική ειδοποίηση πυρετού

• Μνήμη τελευταίας μέτρησης

• 6 χρόνια εγγύηση

Το Alfacheck AT 4OO είναι πιστοποιημένο από τον κοινοποιημένο οργανισμό ΕΚΑΠΤΥ ΑΕ και φέρει σήμανση CE0653. Επίσης, είναι εγκεκριμένο από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (ΕΙΑΧ) για την χρήση του Διεθνώς Πιστοποιημένου Σήματος Cu+ λόγω της αντιμικροβιακής δράσης του κράματος χαλκού που περιέχει. Το Alfacheck AT400 έχει κερδίσει βραβείο «Καλύτερης Εργασίας Εφαρμοσμένης Έρευνας στο αντιμικροβιακό θερμόμετρο» από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών. Το Alfacheck AT4OO παράγεται από την εταιρεία KARABINIS MEDICAL SA.

Eπισκεφτείτε την σελίδα της εταιρείας KARABINIS MEDICAL στο Facebook  για περισσότερες πληροφορίες

1912137_288936907927421_1673869875_n

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε ένα από τα 2 αντιμικροβιακά θερμόμετρα Alfacheck AT400 με κράμα χαλκού από την Karabinis Medical.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου  στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δύο αντιμικροβιακά θερμόμετρα Alfacheck AT400 με κράμα χαλκού από την Karabinis Medical
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 10η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

strong>O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1234 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Μαρία Βανού

2. Αντώνης Τζιώτης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.