Αρχική Διαγωνισμοί 4 τυχεροί κερδίζουν το βιβλίο "100 ερωτήσεις & απαντήσεις για το Γονιό, το Παιδί και τον Έφηβο" του Δρ. Θάνου Ασκητή

4 τυχεροί κερδίζουν το βιβλίο "100 ερωτήσεις & απαντήσεις για το Γονιό, το Παιδί και τον Έφηβο" του Δρ. Θάνου Ασκητή

Το παιδί, ο έφηβος και ο γονιός είναι τα τρία καθοριστικά πρόσωπα μιας υγιούς κοινωνίας που διαμορφώνουν το οικογενειακό σύστημα και λειτουργούν ως ο άξονας των ανθρώπινων διαπροσωπικών σχέσεων. Ο γονιός ζει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο μπροστά σε μια ανοιχτή κοινωνία που «βομβαρδίζεται» ανεξέλεγκτα από πληροφορίες, μη μπορώντας ο ίδιος να απαντήσει στα πολλά και αγωνιώδη ερωτηματικά του παιδιού του. Η σεξουαλικότητα και η σεξουαλική συμπεριφορά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης του παιδιού του, που χωρίς σωστή ενημέρωση και γνώση δε μπορεί να το διαχειριστεί. Η άρνησή του στα θέματα σεξουαλικής αγωγής που το παιδί φέρνει χρόνο με το χρόνο, τον κάνει να οδηγείται σε ένα φαύλο κύκλο, κόβοντας έτσι την επικοινωνία μαζί του. Και όμως, η σεξουαλικότητα του παιδιού υπάρχει και κορυφώνεται με το πέρασμα στην εφηβεία από τα δώδεκα χρόνια και μετά. Ποια ερωτηματικά, λοιπόν, γεννιούνται στο μυαλό των γονιών του αλλά και του ίδιου του εφήβου που «ψάχνει» απαντήσεις και αναζητά λύσεις για το δικό του αύριο και για την ίδια τη σεξουαλική του ζωή;

Το μικρό αυτό βιβλίο με τις 100 ερωτήσεις – απαντήσεις που αφιερώνεται - με υπεύθυνο και επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο - στο γονιό που αγαπά το παιδί του και θέλει αύριο να δει έναν υγιή ενήλικα, δίνει σημαντικές πληροφορίες με απλό και κατανοητό τρόπο σε ερωτήσεις που κάθε γονιός σκέφτεται για το παιδί του, τον έφηβο και, κυρίως, βοηθά να απενοχοποιηθούν φυσιολογικές συμπεριφορές.

Άλλωστε είναι καιρός όλοι εμείς, που ζούμε στη σύγχρονη κοινωνία της πληροφορίας, να ενώσουμε την παιδεία μας, να οργανώσουμε τη σωστή συμπεριφορά προς τα παιδιά μας και να κατανοήσουμε ότι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα ξεκινάει από τη γέννηση του παιδιού μας, και ωριμάζει σιγά σιγά. Αρκεί για αυτό, εμείς οι γονείς να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να βοηθήσουμε τα παιδιά μας, αγόρι και κορίτσι, να είναι ικανά αύριο στη ζωή να ερωτευτούν, να αγαπήσουν, να παντρευτούν το σύντροφό τους και φυσικά να γεννήσουν το δικό τους παιδί...
Κάθε παιδί που μαθαίνει τον εαυτό του σήμερα, αγαπά αύριο έναν άνθρωπο που τον επιλέγει και κάνει μαζί του...το παιδί τους!

Θάνος Ε. Ασκητής

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 4 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "100 ερωτήσεις & απαντήσεις για το Γονιό, το Παιδί και τον Έφηβο" του Δρ. Θάνου Ασκητή.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 4 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "100 ερωτήσεις & απαντήσεις για το Γονιό, το Παιδί και τον Έφηβο" του Δρ. Θάνου Ασκητή.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 3η Αυγούστου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.045 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές είναι οι:

1.Αναστασοπούλου Ματίνα

2.Ειρήνη Βεγκου

3.Χρυσαυγή Κουρελή

4. Βασιλική-Γεωργία Σεχιώτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.