Αρχική Deco 4 βασικά tips για να διακοσμήσετε τη βιβλιοθήκη σας

4 βασικά tips για να διακοσμήσετε τη βιβλιοθήκη σας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμηθεί μια βιβλιοθήκη. Αυτό όμως που πρέπει σίγουρα να έχει είναι στυλ. Οι παρακάτω 4 αρχές για τη διακόσμηση της βιβλιοθήκης θα σας βοηθήσουν να το κάνετε με τον πιο απλό τρόπο.

Ξέρετε, η βιβλιοθήκη δεν είναι μόνο για να ικανοποιεί το σκοπό για τον οποίο έχει φτιαχτεί, δηλαδή την αρχειοθέτηση και αποθήκευση βιβλίων. Μια βιβλιοθήκη μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος πραγμάτων και αντικειμένων. Θα πρέπει όμως να γίνει σωστά γιατί από τη στιγμή που βρίσκεται μέσα σε ένα χώρο, δεν παύει να είναι μέρος του συνόλου της διακόσμησης. Πόσο μάλιστα αν αυτός ο χώρος είναι το καθιστικό!

Μια βιβλιοθήκη θα πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα με αυτό των τοίχων του χώρου που βρίσκεται: Στην περίπτωση, λοιπόν, που μια βιβλιοθήκη βρίσκεται στο καθιστικό καλό είναι να έχει το ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο των τοίχων, πόσο μάλιστα αν αυτό είναι το λευκό. Με αυτό τον τρόπο, αν δεν είναι ήδη χωνευτή σε κάποιον τοίχο όπως αυτή της εικόνας που ακολουθεί, θα ενσωματωθεί οπτικά με αυτούς και η οπτική της θα είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το χώρο. Αν θέλετε μικρές εναλλακτικές πινελιές, απλώς κολλήστε μέσα στη βιβλιοθήκη χρωματιστή ταπετσαρία που θα αλλάξει εντελώς την οπτική του χώρου.

library2

Μια βιβλιοθήκη δεν θα πρέπει ποτέ να είναι γεμάτη από σωρούς βιβλίων: Μια βιβλιοθήκη υπεργεμάτη με βιβλία δεν θα τραβήξει το ενδιαφέρον κανενός παρατηρητή. Ο όγκος τους, ακόμη κι αν όλα είναι στοιχισμένα, θα τρομάζει και θα προκαλεί απέχθεια. Έτσι, η οργάνωση της βιβλιοθήκης είναι άκρως απαραίτητη. Παλιά βιβλία και εγχειρίδια από τα φοιτητικά χρόνια μπορούν να μεταφερθούν σε κάποιον άλλο χώρο ή ακόμη καλύτερα στην αποθήκη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.