Αρχική Deco 4 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε τα ντουλάπια της κουζίνας

4 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε τα ντουλάπια της κουζίνας

Ανανεώνοντας τα ντουλάπια της κουζίνας θα ανανεώσετε όλη την κουζίνα εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε με μερικά πολύ απλά tips.

Αλλάξτε τις πόρτες από τα ντουλάπια: Η τοποθέτηση νέων ντουλαπιών είναι ακριβή αλλαγή, αλλά αλλάζοντας μόνο τις πόρτες θα γλιτώσετε αρκετά χρήματα, ενώ ταυτόχρονα θα ανανεώσετε την κουζίνα σας. Έτσι, αν τα ντουλάπια σας είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε να αλλάξετε τις πόρτες ή ακόμα πιο απλά να τις βάψετε σε κάποια άλλη πιο ζωηρή ή απαλή απόχρωση ανάλογα με τα γούστα σας.

Προσθέστε αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες: Τα πρόσθετα στηρίγματα είναι μια λεπτομέρεια που μπορεί να προσθέσει στυλ σε μια κουζίνα. Βάζοντας στηρίγματα κάτω από τα ντουλάπια και βάφοντας την κουζίνα σας θα καταφέρετε να ανανεώσετε το χώρο σας εύκολα και γρήγορα. Προτιμήστε να βάψετε τα ντουλάπια σας σε γήινες αποχρώσεις μιας και η κουζίνα είναι ένας χώρος στον οποίο θέλετε να μαγειρεύετε, χαλαρώνοντας και συζητώντας για τη μέρα σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Beautiful-and-organized-kitchen-shelvesΔιακοσμήστε με ιδιαίτερα πόμολα: Βάψτε τις πόρτες από τα ντουλάπια σε όμορφες ζεστές αποχρώσεις και προσθέστε μια δόση πολυτέλειας, επιλέγοντας όμορφα πόμολα και χερούλια που θα δώσουν στυλ στα ντουλάπια και σε όλη την κουζίνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.