Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών 40.000 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών

40.000 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών

mock_kindergartenΠερίπου 40.000 παιδιά θα μείνουν έκτος βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών όπως δήλωσε ο επικεφαλής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ, Σίμος Δανιηλίδης, με αφορμή την έναρξη υποβολής αιτήσεων από σήμερα και οι οποίες θα διαρκέσουν έως και τις 2 Αυγούστου.

Όπως ανέφερε ο κ. Δανιηλίδης  τα 150 εκατ. ευρώ που έχουν διατεθεί θα καλύψουν μόνο 62.000 αιτήσεις, ζητώντας  να υπάρξουν άλλα 100 εκατ. ευρώ προκειμένου να καλυφθεί το σύνολο των 97.000 θέσεων που είχαν καλυφθεί και πέρυσι.

Ο κ. Δανιηλίδης τονίζει ότι τα επιπλέον 100 εκατ. ευρώ μπορούν να εξασφαλισθούν από το Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, όπου «λιμνάζουν» 4,2 δισ. ευρώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.