Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 4+1 νέοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το μαύρο μολύβι

4+1 νέοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το μαύρο μολύβι

Ένα από τα makeup trends της άνοιξης είναι τα τονισμένα μάτια. Ενώ όλο το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει στους φυσικούς χρωματικούς τόνους, χωρίς blush και με χείλη σε natural αποχρώσεις, τα μάτια κεντρίζουν την προσοχή.

Μία από τις προτάσεις για το μακιγιάζ των ματιών που είδαμε στα ανοιξιάτικα catwalks είναι η επαναφορά του μαύρου μολυβιού και του eyeliner. Εκτός από την κλασική γραμμή που έχουμε όλες δοκιμάσει, οι makeup artists μας δίνουν διαφορετικές εκδοχές, εκ των οποίων αρκετές μπορούμε να τις πετύχουμε μόνες μας.

Το μαύρο μολύβι περιγράφει το σχήμα του ματιού και αναδεικνύει το βλέμμα, ενώ το eyeliner επηρεάζεται από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 και το μεταμορφώνει ανάλογα με την επιθυμία μας. Ανάλογα με το σχήμα και το τελικό αποτέλεσμα που θέλουμε, πρέπει να βρούμε και τον κατάλληλο τρόπο που θα χρησιμοποιήσουμε το μαύρο μολύβι ή το eyeliner.

Chloe

Chloe

Σίγουρα θα θυμάστε τον εαυτό σας στα ένδοξα ’90s με το έντονο μολύβι κάτω από τα μάτια. Αυτός ο τρόπος για να τονίσουμε τα μάτια μας επανέρχεται, μόνο που το eye look ολοκληρώνεται με αρκετή ποσότητα από μαύρο μολύβι εσωτερικά στο πάνω μέρος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.