Diet-Friendly μεταμεσονύχτια γεύματα

Αν είστε μια νέα μαμά που θηλάζει ακόμα και τη νύχτα ή έχετε ένα μικρό ξενύχτη στο σπίτι σας που έχει κάνει τη νύχτα- μέρα ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να μην τσιμπολογήσεις κάτι κάθε φορά που ξυπνάς. Λίγο η κούραση από το ξενύχτι, λίγο τα νεύρα σας που δεν “χορταίνετε” ύπνο, το ψυγείο μοιάζει να σας καλεί. Από την άλλη οι διατροφολόγοι επιμένουν ότι πρέπει να κρατηθείτε μακριά του μετά τις 8 το βράδυ!Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Εντάξει λοιπόν. Ανοίξτε το. Αλλά πάρτε από μέσα:

Νερό
Θέλει δύναμη κι αυτοπειθαρχία εκείνη τη στιγμή αλλά πολλές φορές λίγο δροσερό νεράκι μπορεί όχι μόνο να μας ξεδιψάσει αλλά και να μας ξεπεινάσει.Δοκιμάστε το τουλάχιστον.

Γάλα χαμηλών λιπαρών
Θα ξεγελάσει την αίσθηση της πείνας, θα σας ηρεμήσει και η τρυπτοφάνη που περιέχει θα σας βοηθήσει να ξανακοιμηθείτε.Ως μπόνους θα κερδίσετε ασβέστιο και βιταμίνη D για υγεία και δυνατά κόκκαλα.

Καρύδια κι αμύγδαλα
Αν το γάλα σας φαίνεται λίγο, μπορείτε να “τσιμπήσετε” 5-10 αμύγδαλα ή καρύδια χωρίς αλάτι.Θα σας δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια και κυρίως θα χαλαρώσουν την υπερένταση.

Γαλοπούλα και φρυγανιά
Λίγος υδατάνθρακας και μια μικρή δόση πρωτείνης θα διώξουν την πείνα της στιγμής χωρίς να προσθέσουν θερμίδες στο σώμα σας.Είναι μια σίγουρη λύση.