Αρχική Διαγωνισμοί 5 αναγνώστες κερδίζουν από ένα κιβώτιο με 27 χυμούς Ήβη Go!

5 αναγνώστες κερδίζουν από ένα κιβώτιο με 27 χυμούς Ήβη Go!

Τα φρούτα και οι χυμοί που προκύπτουν από αυτά, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μικρών αλλά και μεγαλύτερων παιδιών. Σύμφωνα μάλιστα με τους επιστήμονες κάθε άνθρωπος θα πρέπει να καταναλώνει 3-6 μερίδες φρούτων ημερησίως, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι χυμοί.

Οι Ήβη Go!, οι αγαπημένοι χυμοί παιδιών και μαμάδων, μαζί με τον Bugs Bunny και την υπόλοιπη παρέα των Looney Tunes υποδέχονται τις χριστουγεννιάτικες γιορτές με φρέσκια εμφάνιση και την πιο χαρούμενη διάθεση! Νέο λογότυπο, σε συμφωνία με ολόκληρη την οικογένεια της Ήβη, κεφάτες πόζες από τους αγαπημένους μας ήρωες και ζωηρά και χαρούμενα χρώματα χαρακτηρίζουν τη νέα συσκευασία. Γεμάτοι θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, οι Ηβη Go! συνεχίζουν να χαρίζουν στα παιδιά τη δύναμη που χρειάζονται καθημερινά και στις μαμάδες τη σιγουριά ότι μεγαλώνουν σωστά. Ιδανικοί για κατανάλωση στο σχολείο, στην εκδρομή, και στο σπίτι, οι αγαπημένοι χυμοί προσφέρουν κέφι, διασκέδαση, και ενέργεια με την υπέροχη γεύση και τις νέες, παιχνιδιάρικες συσκευασίες τους! Οι χυμοί Ήβη Go! κυκλοφορούν σε 5 υπέροχες φρουτο-γεύσεις, αποτελούν πηγή βιταμινών Β, C, και E, δεν περιέχουν συντηρητικά και δεν έχουν πρόσθετη ζάχαρη (εκτός του Ηβη Go! Red)

Αν λοιπόν είστε λάτρεις των φρουτοχυμών, τότε δεν θα πρέπει να παραλείψετε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας εκ του οποίου πέντε τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα κιβώτιο με τους 27 χυμούς Ήβη Go!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 13:00 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • 5 αναγνώστες κερδίζουν από ένα κιβώτιο με 27 χυμούς Ήβη Go!
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμoύς από το 1 ως το 3.649 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί αναγνώστες είναι:

1. Βασιλική Ανδρεάκου

2. Ευθαλία Αγγελοπούλου

3. Ερατώ Τζιμογιάννη

4. Μαρία Τσιλιμέκη

5. Βαγγέλης Φωτογιαννόπουλος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.