Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε 5 βιβλία της σειράς "Winx, Mαγική Περιπέτεια" των εκδ. Μίνωας

Kερδίστε 5 βιβλία της σειράς "Winx, Mαγική Περιπέτεια" των εκδ. Μίνωας

Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ένα βιβλίο της σειράς "Winx, Mαγική Περιπέτεια". Η προσφορά αφορά 2 αντίτυπα του βιβλίου, "Winx, Μαγική περιπέτεια, Η ιστορία της ταινίας", 2 αντίτυπα από το "Winx, Μαγική περιπέτεια, Iστορία με αυτοκόλλητα" και 1 αντίτυπο του "Winx, Μαγική περιπέτεια, Βιβλίο με πόστερ".

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

"Winx, Μαγική περιπέτεια, Η ιστορία της ταινίας",

Ήρωας: WINX MOVIE
Κατηγορία: Παιδικό - Εικονογραφημένο
Σελίδες: 32
ISBN: 978-960-481-736-8
Κωδικός: 71203
Διαστάσεις: 24 x 22 εκ.

Winx, Μαγική περιπέτεια, Iστορία με αυτοκόλλητα

Ήρωας: WINX MOVIE
Κατηγορία: Παιδικό - Αυτοκόλλητα
Σειρά: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
Σελίδες: 20
ISBN: 978-960-481-734-4
Κωδικός: 71201
Διαστάσεις: 21 x 28,5 εκ.

Winx, Μαγική περιπέτεια, Βιβλίο με πόστερ

Ήρωας: WINX MOVIE
Κατηγορία: Παιδικό - Δραστηριοτήτων
Σελίδες: 40
ISBN: 978-960-481-733-7
Κωδικός: 71200
Διαστάσεις: 21 x 28,5 εκ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Στο Νεραϊδοσχολείο Αλφέα μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά με μια μεγαλειώδη γιορτή. Όμως το πάρτι διακόπτεται απρόσμενα από τις μοχθηρές Trix, που κλέβουν ένα πανίσχυρο, μυστηριώδες αντικείμενο. Οι Winx – χωρίς τη Μπλουμ, που είναι πια πριγκίπισσα στο Ντόμινο, και περιμένει να παντρευτεί τον Σκάι – θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μόνες τους την κατάσταση. Τα πράγματα όμως θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα όταν οι Προγονικές Μάγισσες, με τη βοήθεια των Trix, ανακαλύψουν το Δέντρο της Ζωής και ανατρέψουν με ένα δυνατό ξόρκι την ισορροπία ανάμεσα στην καλή και την κακή μαγεία, κλέβοντας όλη τη θετική ενέργεια του Μάτζιξ. Χωρίς μαγικές δυνάμεις πια, η Μπλουμ, η Στέλλα, η Λέιλα και η υπόλοιπη παρέα των πολυαγαπημένων Winx θα τα καταφέρουν να αποκαταστήσουν την τάξη; Και γιατί ο Έρεντορ, ο πατέρας του Σκάι, του απαγορεύει να παντρευτεί τη Μπλουμ, ποιο μεγάλο μυστικό τους κρατάει χώρια; Θα αντέξει η αγάπη τους αυτή τη νέα δοκιμασία;

Η ταινία «Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και σε 3D στις 20 Οκτωβρίου από την Audio Visual.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 2.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ένα βιβλίο της σειράς "Winx, Mαγική Περιπέτεια". Η προσφορά αφορά 2 αντίτυπα του βιβλίου, "Winx, Μαγική περιπέτεια, Η ιστορία της ταινίας", 2 αντίτυπα από το "Winx, Μαγική περιπέτεια, Iστορία με αυτοκόλλητα" και 1 αντίτυπο του "Winx, Μαγική περιπέτεια, Βιβλίο με πόστερ" με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 17 έως και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 14:00.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO.BLOGSPOT.COM και jaba.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 389 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί μας νικητές είναι:

1. Βαρβάρα Τσουκαλά

2. Μαρία Κωστοπούλου

3. Ρούλα Φωτιάδου

4. Βίκυ Σταθακοπούλου

5. Μαριαλένα Εμμανουηλίδη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.