Αρχική Νέα 5-17 Σεπτεμβρίου: Cool back to school με τον Scooby Doo στο AVENUE!

5-17 Σεπτεμβρίου: Cool back to school με τον Scooby Doo στο AVENUE!

Το καλοκαιράκι οδεύει προς το τέλος του. Αλλά εμείς δεν στεναχωριόμαστε. Γιατί τώρα έρχεται καιρός για δράση με παρέα τον λατρεμένο Scooby Doo. Μας προσκαλεί, λοιπόν, στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE, να υποδεχτούμε μαζί τη νέα σχολική χρονιά, με διασκέδαση, περιπέτεια, παιχνίδι και δώρα.

Ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, Scooby Doo θα περιμένει τους φίλους του ολοζώντανος καθημερινά από τις 5.00-9.00 μ.μ. και τα Σάββατα από τις 12.00-8.00 μ.μ., για να φωτογραφηθεί μαζί τους, να ζωγραφίσει, να μάθει για τα γράμματα και τους αριθμούς, για τα ζώα που κινδυνεύουν με εξαφάνιση, για τη σωστή διατροφή για το σχολείο, για τις εποχές, να κάνει πειράματα και να χορέψει μαζί τους.

Από τις 5 ως τις 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Scooby Doo Playroom στο ισόγειο του Εμπορικού, αλλά και στον 1ο όροφο. Καθημερινές 5.00-9.00 μμ και τα Σάββατα 12.00-8.00μμ.

Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λεωφ. Κηφισίας 41-47 Μαρούσι. Τηλ. Επικοινωνίας 210 6100901. www.avenuemall.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.