Αρχική InfoMommy Συμβουλές 5 ακόμη χρήσεις για το σύρμα κουζίνας

5 ακόμη χρήσεις για το σύρμα κουζίνας

Είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ της κουζίνας μας, το οποίο όμως μπορεί να μας χρειαστεί και σε άλλες περιπτώσεις. Ας δούμε λοιπόν πού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σύρμα κουζίνας εκτός από τις κατσαρόλες μας…

Για τη γήρανση του ξύλου. Συνδύασε 3 τεμάχια από σύρμα κουζίνας με ένα μέρος λευκό ξίδι. Τοποθέτησε το σύρμα και το ξύδι σε ένα σκεπασμένο κουβά και άφησέ τα για 4-5 μέρες, στη συνέχεια πρόσθεσε 1 μέρος νερό (ίδια ποσότητα νερού όπως το ξύδι). Χρησιμοποίησε ένα πινέλο για να αλείψεις το διάλυμα επάνω στο ξύλο. Τα αποτελέσματα θα είναι ένα υπέροχο παλαιωμένο γκρι.
Για το γυάλισμα των μετάλλων στο μπάνιο, κουζίνα. Χρησιμοποίησε το σύρμα και λίγο νερό για να απομακρύνεις τα υπολείμματα σαπουνιού και αλάτων από τα μέταλλα στο μπάνιο και τη κουζίνα. Θα βγουν φωτεινά και λαμπερά σαν καινούρια! (Πρόσεξε να μην χρησιμοποιήσεις το σύρμα στα ανοξείδωτα θα επιταχύνει τη σκουριά).
Αφαίρεσε τις μπογιές των παιδιών από τους τοίχους...

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.