Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 5 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζετε για την κρέμα ματιών

5 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζετε για την κρέμα ματιών

Είναι τελικά απαραίτητη η κρέμα ματιών σε όλες τις ηλικίες; Ποια είναι ιδανική για εμάς και πώς να την χρησιμοποιήσουμε; Τα παραπάνω είναι ερωτήματα που σίγουρα έχουν περάσει από το μυαλό όλων των γυναικών, που τους απασχολεί ουσιαστικά η περιποίηση του προσώπου τους. Ρωτώντας τους ειδικούς και αναζητώντας τα σωστά tips για την εφαρμογή της κρέμας ματιών κατέληξα ότι είναι σχεδόν απαραίτητη άσχετα από την ηλικία. Κι αυτό γιατί τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και καταπονούνται από την καθημερινότητα, καθώς επίσης εμφανίζουν γρηγορότερα ρυτίδες λόγω ηλικίας αλλά και έκφρασης.

Η κρέμα ματιών δεν έχει ηλικία, όπως συμβαίνει με τις κρέμες προσώπου. Η κάθε κρέμα πρέπει να έχει ενυδατικά στοιχεία και βιταμίνες που θα συντηρούν και θα φροντίζουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Όσο μεγαλώνουμε πρέπει απλά να βρίσκουμε μία πιο ενισχυμένη κρέμα σε υαλουρονικό και βιταμίνες.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε και serum και κρέμα στα μάτια. Πρέπει μόνο να δοκιμάσετε και τα δύο και να επιλέξετε ποια υφή σας αρέσει περισσότερο.

Ο τρόπος εφαρμογής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητα, επομένως χρειάζεται προσοχή στο πώς θα βάλουμε την κρέμα για να μην προκαλέσουμε ερεθισμούς. Καλό είναι να ακολουθούμε κυκλικές κινήσεις, απλώνοντας την κρέμα γύρω από τα μάτια, μακριά από τα βλέφαρα. Καλό είναι να ακολουθούμε το κοκαλάκι γύρω από τα μάτια. Είναι ένα τρόπος για να αποφύγουμε να ερεθίσουμε την περιοχή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr

La Prairie Cellular Eye Essence Platinum Rare

La Prairie
Cellular Eye Essence Platinum Rare


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.