Αρχική Διαγωνισμοί 5 αναγνώστες κερδίζουν τα πασχαλινά τους γλυκά από την Πνύκα

5 αναγνώστες κερδίζουν τα πασχαλινά τους γλυκά από την Πνύκα

1Ως γνήσιοι λάτρεις της απόλαυσης και των γευστικών εδεσμάτων, δεν μπορούσαμε παρά να σας προτείνουμε για τις πασχαλινές σας γλυκιές αγορές το αρτοποιείο Πνύκα που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια επιτυχημένης και βραβευμένης πορείας στο χώρο της εστίασης. Ο Δημητρης Κότσαρης αναζητά σε όλην την Ελλάδα τα καλύτερα στάρια για το ποιοτικό ψωμί που φτιάχνει. Μέχρι το Χαρβαρντ έφτασε η χάρη του για να διδάξει εκεί τα μυστικά της παρασκευής του διάσημου ψωμιού του. Ο Δημήτρης Κότσαρης δεν είναι ένας συνηθισμένος αρτοποιός, όπως δεν είναι συνηθισμένο και το ψωμί του. Πρόσφατα, ο φούρνος που με τις σχεδόν μυθικές γεύσεις και αρώματα που εδώ και δεκαετίες γοητεύει τους Αθηναίους σε Σύνταγμα, Παγκράτι και Εξάρχεια, άνοιξε κατάστημα και στη Βιέννη προσελκύοντας πλήθος αγοραστών.

pnyka1

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και κάντε Like στο Facebook προκειμένου να είστε εσείς ένας από τους  πέντε τυχερούς αναγνώστες θα κερδίσουν από 1 τσουρέκι, 1 συσκευασία κουλουράκια και 1 πασχαλινό σοκολατένιο αυγό προσφορά του διάσημου αρτοποιείου Πνύκα.

Λίγα λόγια για την Πνύκα

Πνύκα, Ιερός χώρος δημιουργίας και έκφρασης λόγου Μεγάλων Ανδρών και σπουδαίων προσωπικοτήτων όπως ο Περικλής, ο Θεμιστοκλής, ο Δημοσθένης, ο Αισχίνης και αργότερα ο Απόστολος Παύλος. Στον Ιερό αυτό χώρο το 1981 ο Δημήτρης Κότσαρης δημιούργησε την οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει σήμερα στο Παγκράτι. Η Πνύκα με σήμα κατατεθέν την πολυετή εμπειρία του ιδρυτή στον χώρο των παραδοσιακών συνταγών και την επιλογή των αγνότερων πρώτων υλών κατέχει μια θέση στην αγοραστική συνείδηση όσων αναζητούν την απόλυτη ταύτιση ποιότητας και προσιτής τιμής. Είναι επίσης σημαντική η δέουσα προσοχή που δίνεται στην υγιεινή και την καθαριότητα που έκαναν το κατάστημα να δεχτεί πολλούς επαίνους. Η εξέχουσα καινοτομία του αρτοποιείου είναι ο παραδοσιακός πετρόμυλος που αλέθει το βιολογικό σιτάρι καθώς και ο τελευταίας τεχνολογίας φούρνος που ψήνει με τον καλύτερο και υγιεινότερο τρόπο.

Τα καταστήματά Πνύκα είναι τα εξής:

1.Πρατίνου 13 Παγκράτι 210 72 51 941
2.Πετράκη 24 Σύνταγμα 210 32 45 162
3.Τοσίτσα 26 Εξάρχεια 210 38 12 817
4.Landskrongasse 1-3 Wien 1010 +43 0 12 521 621

PNYKA LOGO

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • 5 αναγνώστες κερδίζουν τα πασχαλινά τους γλυκά από την Πνύκα
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 1.325 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γεώργιος Κουτλής

2. Νικολέτα Βεντουρή

3. Χρυσούλα Τσιλιμέκη

4. Παρασκευή Γεωργαντά

5. Αναστασία Λαουλάκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.