Αρχική Διαγωνισμοί 5 αναγνώστες κερδίζουν το κόσμημα της επιλογής τους από τα καταστήματα Handromania

5 αναγνώστες κερδίζουν το κόσμημα της επιλογής τους από τα καταστήματα Handromania

peristeri-630x472Έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα κοσμήματα και μας αρέσει πολύ να προβάλουμε ιδιαίτερους δημιουργούς και καταστήματα που μας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσουμε τις δικές μας πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες. Ένα τέτοιος χώρος είναι και τα καταστήματα Handromania, ένας παράδεισος από πολύχρωμες χάντρες και κοσμήματα. Δυο πολύχρωμα μαγαζάκια φτιαγμένα με αγάπη & μεράκι, κέφι, γεμάτα χαμόγελα και μυρωδιές. Σ΄όποιο κι αν πας θα σου βάλουν ωραία μουσική, θα σου φτιάξουν καφεδάκι και θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το δικό σου κόσμημα. Γιατί ο καθένας πρέπει να έχει το δικό του κόσμημα! Και μάλιστα δίνοντας 2€, 5 €, 10 €, δε χρειάζονται περισσότερα!

Do it yourself!

Μέταλλα, γυαλί, ξύλο, σμάλτο, ασήμι, υφάσματα, ημιπολύτιμοι λίθοι, δέρματα, κορδέλες, σύρματα, κλωστές, αλυσίδες, αλλά και υλικά αργυροχοίας σας περιμένουν να φτιάξετε μόνοι σας με φαντασία το δικό σας κόσμημα.Μπορείτε ακόμα και να επιλέξετε να παρακολουθήσετε τα εικαστικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο μικρό μας εργαστήριο και να μάθετε πώς να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα!
«Εισαγωγή στο Κόσμημα», «Χειροποίητο ασήμι», «Μακραμέ», «Επεξεργασία του σύρματος», «Κούκλα κουκλοθέατρου», «Γλυπτική», «Παιχνιδο-κοσμήματα για τους μικρούς μας φίλους»

Ειδικά για τους αναγνώστες του Infokids, τα καταστήματα Handromania προσφέρουν σε 5 τυχερούς κατόπιν κληρώσεως το κόσμημα της επιλογής τους.

Ανδρέα Παπανδρέου 39, Χαλάνδρι, 2106891566
Εθνικής Αντιστάσεως 2, Περιστέρι (πεζόδρομος), 210 5756154
www.handromania.gr
info@handromania.gr / peristeri@handromania.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 19 Μαρτίου στις 12:30 μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • 5 αναγνώστες κερδίζουν το κόσμημα της επιλογής τους από τα καταστήματα Handromania
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 856 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Νάσος Γκόλας- παραλαβή από Χαλάνδρι

2. Ανδριανή Κατριλιώτη - παραλαβή από Χαλάνδρι

3. Μαρία Διβριτσιώτη - παραλαβή από Χαλάνδρι

4. Άννα Μπούχλα-παραλαβή από Περιστέρι

5. Μαριτίνα Χατζηδημητρίου- παραλαβή από Περιστέρι

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.