Αρχική Deco 5 έξυπνα tips για να διακοσμήσετε τις οικογενειακές φωτογραφίες

5 έξυπνα tips για να διακοσμήσετε τις οικογενειακές φωτογραφίες

fotosΠολύς κόσμος λατρεύει να κρεμάει οικογενειακές φωτογραφίες στο σπίτι του. Η συγκεκριμένη διακόσμηση όμως θέλει προσοχή γιατί εύκολα μπορεί να ξεπεράσει το όριο. Παρακάτω θα δείτε μερικές εύκολες συμβουλές για να τις εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας με απόλυτη επιτυχία.

Επιλέξτε τα κάδρα με προσοχή: Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να επιλέξετε κάδρα σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να φαίνεται η gallery με τις οικογενειακές φωτογραφίες πιο ενδιαφέρουσα. Επιλέξτε ορθογώνια κάδρα σε οριζόντια και κάθετη μορφή αλλά και κάδρα από διαφορετικά υλικά. Η ομοιομορφία στη διακόσμηση είναι κάτι ξεπερασμένο και πλέον ένας χώρος δείχνει πιο ενδιαφέρων αν είναι ανομοιόμορφα διακοσμημένος.

Διαλέξτε τον σωστό χώρο: Ο χώρος στον οποίο θα βάλετε τα κάδρα σας μέσα στο σπίτι παίζει σημαντικό ρόλο. Μια καλή ιδέα είναι να τα βάλετε πάνω σε ένα κενό τραπέζι σε γκρουπ των τριών και ανάμεσά τους να βάλετε ένα βάζο με όμορφα φρέσκα λουλούδια. Επίσης, μπορείτε να βάλετε τα κάδρα σας στη βιβλιοθήκη ανάμεσα από βιβλία αλλά και στο διάδρομο, ώστε να μην κλέβουν τα βλέμματα από τη διακόσμηση του σαλονιού σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.