Αρχική Deco 5 έξυπνες ιδέες για να καλύψετε το καλοριφέρ στο παιδικό δωμάτιο

5 έξυπνες ιδέες για να καλύψετε το καλοριφέρ στο παιδικό δωμάτιο

Το καλοριφέρ από το διάστημα: Το καλοριφέρ αυτό μοιάζει σαν να έχει έρθει από άλλο πλανήτη. Καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο, είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδικά δωμάτια, έχοντας στρογγυλεμένες, ακίνδυνες γωνίες και προστατεύει τα παιδιά από τις υψηλές θερμοκρασίες, καθώς το περίβλημά του είναι φτιαγμένο από ίνες ξύλου.

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι διακόπτες του βρίσκονται σε σημείο τέτοιο, που τα άτακτα παιδικά δαχτυλάκια δεν μπορούν να τους πειράξουν. Πέρα από το ιδιαίτερο σχήμα του, το καλοριφέρ αυτό είναι πολύχρωμο σαν ουράνιο τόξο κυρίως γιατί προορίζεται για το παιδικό δωμάτιο. Έτσι, δεν φαίνεται ξένο μέσα στο χώρο, αντιθέτως τον κάνει πιο παιχνιδιάρικο.

Ένα καλοριφέρ από Lego: Ίσως από τα πιο περίεργα αλλά και έξυπνα καλοριφέρ που έχουμε δει! Η αίσθηση του παιχνιδιού κατακλύζει αυτό το παιδικό δωμάτιο. Το Lego καλοριφέρ μπορείτε να το έχετε σε ό,τι μέγεθος και χρώμα εσείς θέλετε. Από θέμα ασφάλειας κερδίζει, διότι μπορείτε να το τοποθετήσετε αρκετά ψηλά, ώστε να είναι αδύνατο για το παιδάκι σας να το αγγίξει. Κι αν τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν την αγορά ενός τέτοιου καλοριφέρ, σας προτείνουμε δύο εναλλακτικούς τρόπους κάλυψης των κοινών σωμάτων καλοριφέρ. Είναι τόσο εύκολος ο τρόπος κατασκευής τους, που θα μπορέσετε να τα φτιάξετε και μόνοι σας!

Ένας φράχτης στο δωμάτιο: Μα πόσο πιο «θεατρικό» μπορεί να γίνει ένα παιδικό δωμάτιο, αν είναι γεμάτο από παιχνίδια και όμορφες ζωγραφιές στους τοίχους; Με το καλοριφέρ να παίρνει κι αυτό μέρος στην παράσταση! Μιλάμε για την πιο εύκολη κατασκευή κάλυψης καλοριφέρ που μπορείτε σίγουρα να κάνετε μόνοι σας, αν όχι με τη βοήθεια του μαραγκού. Καλύψτε με ξύλινες τάβλες όλες τις πλευρές του καλοριφέρ, ζωγραφίστε τις μαζί με το παιδάκι σας και ο πιο όμορφος φράχτης θα εμφανιστεί στο παιδικό δωμάτιο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.