5 έξυπνοι τρόποι για να «κρύψετε» τα καλώδια των συσκευών σας

Στο υπνοδωμάτιο καλώδια, στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο καθιστικό, στο γραφείο το χάος! Χωρίς αυτά δεν γίνεται! Χωρίς την απαίσια εικόνα τους, όμως, γίνεται!

Δεν υπάρχει μέρος του σπιτιού που να μην υπάρχει ή να μην περνάει κάποιο καλώδιο συσκευής. Με όλες αυτές τις «απαραίτητες» συσκευές μέσα σε ένα σπίτι, το να βρει κανείς τοίχο χωρίς καλώδιο είναι σπάνιο φαινόμενο.

Σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε 5 εναλλακτικούς τρόπους για να διακοσμήσετε όσα καλώδια δεν μπορείτε να κρύψετε πίσω από κάποιο έπιπλο ή την ίδια τη συσκευή.

Χαρτοταινίες: Διακοσμητικές αυτοκόλλητες χαρτοταινίες σε διάφορα χρώματα, σχέδια και μεγέθη μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο, σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας ή ακόμη και σε βιβλιοπωλεία. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιες που ταιριάζουν στο ύφος της διακόσμησης του χώρου σας και με αυτές να τυλίξετε τα καλώδια των συσκευών.

Επίσης, αν χρειάζεται να κρύψετε περισσότερα από ένα καλώδια που ξεκινούν από την ίδια πηγή και καταλήγουν στην ίδια παροχή ρεύματος, τότε μπορείτε να ενώσετε τα καλώδια μεταξύ τους πριν την εφαρμογή της διακοσμητικής αυτοκόλλητης χαρτοταινίας. Με αυτό τον τρόπο, πέρα από τη διακόσμηση θα οργανώσετε και τα καλώδιά σας.

Ρόκα: Η ρόκα δεν είναι αυτή που νομίζετε και το κυριότερο δεν είναι αυτή που τρώγεται. Ρόκα ονομάζονται τα στερεωτικά καρφιά καλωδίων και συνήθως διατίθενται στο εμπόριο σε διάφορα μεγέθη, αλλά δυστυχώς με ένα απλό λευκό χρώμα χωρίς διακοσμητική ουσία.

thehomeissue_wiredeco03

Με τα χρόνια, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και πλέον διατίθενται με διάφορα διακοσμητικά σχέδια πέραν του βασικού κορμού. Με αυτά μπορείτε να διακοσμήσετε μία, διακοσμητικά, ανούσια σειρά καλωδίων στον τοίχο σας και να αλλάξετε τελείως την εικόνα τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com