Αρχική InfoMommy Συμβουλές 5 εναλλακτικές χρήσεις για την πλαστική μεμβράνη τροφίμων

5 εναλλακτικές χρήσεις για την πλαστική μεμβράνη τροφίμων

12-cover-with-plastic-wrap1. Κρατήστε τα ράφια του ψυγείου σας καθαρά

Στρώστε πλαστική μεμβράνη στην επιφάνεια των ραφιών και αμέσως ο χρόνος καθαρίσματος του ψυγείου σας θα μειωθεί κατά το ήμισυ. Απλά αφαιρέστε το βρώμικο περικάλυμμα και τοποθετήστε ένα καινούργιο.

2. Αποτρέψτε τα υγρά από το να χυθούν κατά τη διάρκεια ταξιδιού

Αφαιρέστε το καπάκι από το πλαστικό μπουκάλι με το νερό ή το αναψυκτικό, εφαρμόστε στο στόμιο λίγη μεμβράνη κι έπειτα κλείστε το ξανά. Έτσι, δεν χρειάζεται να φοβάστε μήπως λερώσετε την αγαπημένη σας τσάντα!

3. Αποθηκεύστε τα μαχαιροπήρουνα

Αν μετακομίζετε ή αν απλώς θέλετε να αποθηκεύσετε το παλιό σετ με τα μαχαιροπήρουνα της γιαγιάς, τυλίξτε κάθε τεμάχιο ξεχωριστά με πλαστική μεμβράνη. Έτσι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να διαχωριστούν και όλα θα παραμείνουν σε τάξη, κάνοντας τη διαδικασία της αποσυσκευασίας πιο εύκολη.

4. Αφαιρέστε τα υπολείμματα κόλλας

Ένα κόλπο για τα ενοχλητικά αυτοκόλλητα ή τις ετικέτες σε σκεύη που χρειάζονται ατελείωτο τρίψιμο για να αφαιρεθούν: Απλά βρέξτε μια χαρτοπετσέτα και τοποθετήστε τη πάνω στο σημείο με την κόλλα. Έπειτα, εφαρμόστε πλαστική μεμβράνη για να κρατήσετε την πετσέτα στο σημείο μέχρι η κόλλα να μαλακώσει αρκετά και να αφαιρεθεί πλήρως.

5. Δημιουργήστε τεχνοτροπία στους τοίχους

Εάν θέλετε να βάψετε με εντυπωσιακό τρόπο τους τοίχους του σπιτιού σας, αρκεί να τσαλακώσετε ένα κομμάτι πλαστικής μεμβράνης και να το τοποθετήσετε στον τοίχο που μόλις έχετε περάσει με μπογιά. Μόλις το αφαιρέσετε θα παρατηρήσετε ότι ο τοίχος σας θα έχει αποκτήσει μια vintage όψη χάρη σε αυτό το εύκολο εφέ!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.