Αρχική InfoMommy Συμβουλές 5 επιφάνειες που δεν πρέπει να καθαρίζετε με ρολό κουζίνας

5 επιφάνειες που δεν πρέπει να καθαρίζετε με ρολό κουζίνας

Μπορεί το ρολό κουζίνας να αποτελεί σύμμαχό μας στη μαγειρική, όταν το χρησιμοποιούμε για να «στραγγίζουμε» τα τηγανητά φαγητά ή στην καθαριότητα του σπιτιού όταν θέλουμε να κάνουμε τα τζάμια μας να αστράφτουν, όμως υπάρχουν φορές που πρέπει να αποφεύγουμε τη χρήση τους.

1. Γυαλιά ηλίου ή μυωπίας

Δεν είναι ο σκελετός που μπορεί να καταστραφεί, αλλά οι φακοί που διαθέτουν μια ειδική επίστρωση, η οποία μπορεί να χαραχθεί εάν έρθει σε επαφή με στεγνό χαρτί. Δεδομένου ότι τα γυαλιά σας κοστίζουν ακριβά, θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το ειδικό πανάκι τους για να τα σκουπίσετε.

2. Σκονισμένα ξύλινα έπιπλα

Το στεγνό ξεσκόνισμα με ρολό κουζίνας είναι πιθανό να γδάρει την επιφάνεια των επίπλων σας. Προτιμήστε να ξεσκονίσετε το τραπέζι και τα ντουλάπια σας με ένα μαλακό πανί ελαφρώς ποτισμένο με γυαλιστικό επίπλων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.