5 μαμάδες εξηγούν γιατί το ραντεβού με το σύζυγο δεν θα είναι ποτέ ίδιο μετά τα παιδιά!

glaasje-wijn-1e-ontmoeting-1024x679Όταν έχεις παιδιά λαχταράς τόσο πολύ να βρεθείς για λίγο μόνη με το σύζυγό σου. Περιμένεις να πέσουν για ύπνο για να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη σχέση σας, όπως κάνατε πριν γίνετε γονείς.

Μάλιστα, για τους πιο θαρραλέους που θα δοκιμάσουν να βγουν ραντεβού με το άλλο τους μισό, αυτό μπορεί να μετατραπεί πολύ εύκολα σε μια καταστροφική εμπειρία! Πέντε μαμάδες μοιράζονται μαζί μας τα χειρότερα ραντεβού με το σύζυγο από τη στιγμή που απέκτησαν παιδιά, αλλά και που δεν θα ξεχάσουν ποτέ η καθεμιά για τους δικούς της λόγους!

Μερικές από αυτές είναι συγκινητικές, άλλες αστείες και άλλες χαριτωμένες! Διαβάστε παρακάτω, αλλά μην απογοητευτείτε, ο επιμένων νικά!

Μαμά Νο1

“Είχα πάθει διάστρεμμα στον αστράγαλο κι έτσι αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε το ραντεβού μας με το σύζυγο και αντί αυτού προσπαθήσαμε να περάσουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο βράδυ στο σπίτι. Καθίσαμε στον καναπέ (με μια σακούλα πάγο στο πόδι) για να παρακολουθήσουμε ταινία. Είχαμε κρασί, σνακ και τα παιδιά ήταν ήδη στα κρεβάτια τους. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της ταινίας, και τα δύο παιδιά άρχισαν να ουρλιάζουν από το δωμάτιο λες και είχε μπει διαρρήκτης! Μπαίνοντας στο δωμάτιο αντίκρισα την 4χρονη κόρη μου να κάνει εμετό από το πάνω κρεβάτι της κουκέτας στο κεφάλι της μικρότερης αδερφής της από κάτω! Μας πήρε μια εβδομάδα για να απαλλαγούμε από τη δυσάρεστη μυρωδιά!”.

Μαμά Νο2

“Τέσσερα χρόνια πριν, κανονίσαμε με το σύζυγό μου να πάμε για δείπνο και σινεμά για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου. Μόλις είχαμε μπει στην αίθουσα, χτύπησε το κινητό μου και ήταν η νταντά, η οποία μου είπε ότι ο 4χρονος γιος μας είχε σκίσει το πηγούνι του. Είχαμε να διανύσουμε τουλάχιστον 45-60 λεπτά απόσταση με το αυτοκίνητο και σαν να μην έφτανε αυτό είχε ξεκινήσει μια απίστευτη χιονοθύελλα! Στη συνέχεια, περάσαμε μερικές ώρες στα επείγοντα και καταλήξαμε με οκτώ ράμματα και ένα μωρό, αφού μόλις είχα ανακαλύψει ότι ήμουν έγκυος! Ήταν τα πιο επεισοδιακά και αξέχαστα γενέθλια της ζωής μου!”.

Μαμά Νο3

“Είχαμε μόλις ετοιμαστεί για να βγούμε να γιορτάσουμε την επέτειό μας. Η νταντά είχε φτάσει κι εμείς πήγαμε στο σαλόνι για να καληνυχτίσουμε τα παιδιά μας. Ο μικρότερος γιος μας είχε πάει στην αποθήκη και είχε φέρει μερικά κουβαδάκια με άσπρη μπογιά (βάφαμε το σαλόνι εκείνη την περίοδο). Μπήκαμε στο σαλόνι τη στιγμή που είχε πάρει μια μπάλα και προσπαθούμε να παίξει bowling με τα κουβαδάκια, με αποτέλεσμα το σκούρο καφέ χαλί μας να γίνει κάτασπρο! Φυσικά, περάσαμε το βράδυ στο σπίτι, μουλιάζοντας το χαλί σε νερό για να το καθαρίσουμε!”.

Μαμά Νο4

“Τη χρονιά που γεννήθηκε ο πρώτος μας γιος, ο άντρας μου ήθελε να βγούμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια μου. Σχεδίαζε το ραντεβού μας όλη την ημέρα, είχε πάει το μωρό στη μητέρα του και μου είχε κλείσει ραντεβού για να φτιάξω τα νύχια μου. Έκλαιγα όλη την ώρα στο ινστιτούτο ομορφιάς! Ύστερα, ήρθε και με πήρε για να πάμε για δείπνο. Έκλαιγα στο αυτοκίνητο, έκλαιγα στο εστιατόριο, έκλαιγα μέχρι που πήρα στην αγκαλιά μου το μωράκι μας!”.

Μαμά Νο5

“Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου αποφασίσαμε να πάμε για φαγητό με το σύζυγο και τα παιδιά μας. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο 4χρονος γιος μας γύρισε και μας είπε όσο πιο δυνατά μπορούσε: Μαμά, ξέρω πώς γίνονται τα μωρά. Αυτό που θέλω να μάθω είναι πότε εσύ και ο μπαμπάς το κάνετε αυτό! Ακόμα το σκέφτομαι και ντρέπομαι!”.