Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 5 μυστικά στο μακιγιάζ που "κόβουν" χρόνια

5 μυστικά στο μακιγιάζ που "κόβουν" χρόνια

Το μακιγιάζ έχει ιδιαίτερη σημασία για το γυναικείο πρόσωπο, αφού είναι αυτό που μπορεί να αναδείξει τη φυσική ομορφιά σας αλλά και ακριβώς το αντίθετο. Το ζήτημα είναι η καθεμία να βρει τον σωστό τρόπο για να βάφεται σύμφωνα με τα φυσικά της χρώματα, χαρακτηριστικά αλλά και την ηλικία. Πλέον, υπάρχουν ένα σωρό tricks και "μαγικά" προϊόντα που βοηθούν πολύ στο να έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.

Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τα μυστικά που θα σας κάνουν να φαίνεστε νεότερη. Και όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, αυτό το αποτέλεσμα δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Οι υπερβολές στο μακιγιάζ και τα πολλά προϊόντα συχνά φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα παρακάτω 5 tips είναι ό,τι χρειάζεται να κάνετε για μια νεανική όψη που μοιάζει φυσική.

Woman applying eyeshadow

Νεανικό βλέμμα: Για να πετύχετε ένα ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να του δώσετε φως. Ένα highlighter γύρω από τα μάτια θα κάνει καλή δουλειά, καθώς και λίγη ανοιχτόχρωμη σκιά στο κινητό βλέφαρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.